OKOSODÓ
Az alábbi oldalakon, a házi-mozi alapfogalmaival, technológiáival ismerkedhet meg. Célunk az, hogy minden megtalálható és érthető legyen, amit erről a témáról tudni kell és érdemes.
Házi-mozit, okosan I. (Tervezés)
Házi-mozit, okosan II. (Vásárlás és gyakorlat)
Milyen TV-t vegyek?
A házi-mozi hangja
A házi-mozi képe
GY.I.K.
(Gyakran Ismételt Kérdések)
CIKKEK
Dolby Atmos a házi-moziban (Frissítve videóval)
Milyen TV-t vegyek? (2016.)
A Dolby Atmos és DTS:X hangformátumokról
Mi is az a kvantumpötty LCD TV és mire jó?
Mi értelme az ívben hajlított képernyőjű TV-knek?
» további írásaink
SZAKCIKKEK
Mit kell tudni a nagy dinamikatartományú képmegjelenítésről (Frissítve)
Dolby Vision: a jövő fényes, kontrasztos, színgazdag képe
Milyen is lesz az Ultra High Definition TV azaz UHDTV
A házi-mozi hangja
Antennák a digitális földi televíziós műsorsugárzás vételéhez
» további írásaink
TERMÉKEK
Milyen is az első kapható OLED TV?
Sony KDL-32EX600: LED LCD TV mindenkinek
Pioneer KURO PDP-5080XA: a fekete dicsérete
JVC DLA-HD1: mire képes a kontrasztbajnok?
Pioneer PDP-507XD: plazma TV a tökéletesség útján
» további írásaink
keresés  
BELÉPÉS    FÓRUM SÚGÓ       
GURU - 2010. május 18., kedd 
MinDig TV Extra: előfizetéses DVB-T szolgáltatás indul
Az Antenna Hungária május 25-én MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós platformon, amely további 10 népszerű tematikus csatornát kínál majd az eddig 7 szabadon fogható mellett.
170925_lumen_banner.gif

MinDig_TV_Extra.jpg
Az Antenna Hungária (AH) előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatási csomagjának csatornakínálata: National Geographic, AXN, Film+, Cool, Sport Klub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és Private Spice. A szabadon fogható csatornákkal (RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Autonómia, euronews) együtt így már 17 tévécsatorna műsora érhető el a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) platformon.

A MinDig TV szolgáltatás keretében szabadon fogható csatornákért természetesen továbbra sem kell előfizetési díjat fizetni, azok kódolatlanul kerülnek sugárzásra. A fizetős szolgáltatás további népszerű kódolt csatornáihoz viszont csak a műsorokat dekódoló kártyát befogadó vevőkészülékkel lehet hozzájutni. A MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez a megfelelő állapotú UHF szélessávú tetőantenna mellett Conax-kártya fogadására képes DVB-T MPEG-4 set-top box vevőegységre, vagy DVB-T MPEG-4 tunert tartalmazó és CA-modullal rendelkező TV készülékre van szükség. Ilyen készülékek már kaphatóak, és az AH a MinDig TV matricával ellátott modellek vásárlását javasolja, mert ezek ellenőrzötten megfelelnek a követelményeknek. A szolgáltatáshoz biztosított kódkártya egyszerűen, egy ügyfélszolgálati telefonszám felhívásával aktiválható.

A június végéig tartó akció keretében a MinDig TV Extra előfizetéses csomagja bevezető áron, már bruttó 699 forintos havidíjért elérhető, mely egy év hűségidő vállalása és bruttó 2.899 forintos aktiválási díj megfizetése esetén érvényes a hűségidő első hat hónapjában (a második hat hónap már havi 1.299 Ft-ba kerül).

A szolgáltatás fizetési módját tekintve szabadon választható a havi számlázású határozatlan idejű szerződés, illetve 3, 6 vagy 12 hónapra előre is kifizethető a kártya, amivel a MinDig TV Extra kódolt adásai vehetőek. Utóbbi esetben az akció keretében az AH a kártyát 3 hónapra 6.799 helyett 5.999 forintért, míg egy évre 16.899 helyett 13. 999 forintért adja és ezek az árak a 2.899 Ft-os aktiválási díjat is tartalmazzák, a belépési díj pedig 0 Ft).

Az új szolgáltatást az AH szerződött partnerei értékesítik kijelölt üzletekben, értékesítési pontokon, több szupermarket üzlethálózatában, valamint egyes antenna-szaküzletekben, illetve az ügyfélszolgálati irodákban. (Lásd: www.mindigtvextra.hu)

A MinDig TV Extra elindulásával megszűnik a korábbi Terra+ csomag értékesítése, mellyel az ATV és Hír TV műsorát lehetett fogni előre megvásárolt kódkártyával. Ezek felhasználói továbbra is hozzájutnak a fenti két csatornához, illetve az AH hamarosan kedvező ajánlatot tesz nekik a MinDig TV Extra szolgáltatásra.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: növekvő használati arány és csatornaátrendezés
MinDig TV: javul a vétel Budapest vételkörzetében
MinDig TV: nőhet a hazai DVB-T szolgáltatás nézettsége
MinDig TV: növekvőben az alkalmas vevőkészülékek száma
Megosztás Facebook-onMegosztás Facebook-on
Megosztás Twitter-enMegosztás Twitter-en

MEGTEKINTEM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT - ÚJ HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA

(eddig 0 hozzászólás érkezett a hírhez)
 
hazi-mozi.hu a Twitter-enhazi-mozi.hu a facebook-onhazi-mozi.hu RSS - Hírek, cikkek
LEGFRISSEBB 5
» Milyen TV-t vegyek? (2016.)
[2017.10.17. 14:10]
» A házi-mozi hangja
[2017.10.08. 19:31]
» Sony: gyárbezárások elbocsátások
[2017.07.25. 15:37]
» Xbox One X: a valódi 4K és HDR játékra kész új csúcskonzol
[2017.06.15. 19:44]
» Mélysugárzók
[2017.06.02. 16:07]
PARTNEREINK