Samsung: The Wall Professional mikro LED képernyő az ISE 2018-on

A Samsung az ISE 2018 kiállításra is elhozta a „The Wall” moduláris nagyméretű MicroLED technológiájú képernyőt, mégpedig annak üzleti célra szánt változatát, és bemutatta az új 3D Cinema LED moziképernyőt is.


A CES 2018 kapcsán rengeteg publicitást kapott The Wall TV üzleti változata a The Wall Professional a Samsung szerint „A professzionális display jövője”. Moduláris kialakításának hála testre szabottan konfigurálható 3,7 méternél (146 hüvelyk) kisebbre vagy nagyobbra is. A felhasználó tetszőleges számban adhat hozzá vagy távolíthat el képernyőpaneleket, a The Wall Professional képernyő ugyanolyan képminőséget állít elő 10 x 10 mikron méretű saját fényt kibocsátó microLED pixelmoduljaival 1.600 nit (cd/m²) csúcsfényességet, végtelen kontrasztarányt és persze HDR képet produkálva.

A fogyasztói változaton alapuló The Wall Professional tartalmazza a Samsung „MagicInfo” tartalomkezelő platformját, amivel a felhasználók egy képernyőn vagy képernyők hálózatán bárhonnan létrehozhatják, ütemezhetik és telepíthetik a tartalmakat. A platform a képernyő működését is felügyeli az azonnali hibaérzékeléshez és hibaelhárításhoz.

Az ISE 2018 alkalmával volt látható először a Samsung Cinema LED Screen mozikép-megjelenítő technológiájának következő lépcsőfoka, a világ első 3D Cinema LED képernyője. Ez a továbbfejlesztett képernyő minden a teremben ülő 3D szemüveget viselő néző számára megfelelő fényességű képet biztosít a részletek pontos megjelenítéséhez.

A Samsung Cinema LED Screen moziképernyő így most 10 méter széles 4K felbontású és 5 méteres 2K felbontású változatban kapható 2D kép megjelenítéséhez 300 nit (cd/m²), 3D filmekhez 500-600 nit (cd/m²) csúcsfényességgel.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

“Samsung: The Wall Professional mikro LED képernyő az ISE 2018-on” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.