Technics: fejlesztés alatt az új referencia osztályú integrált erősítő

A Technics referencia osztályú integrált erősítő többféle magas-minőségű audioforrást kezel, és bármely hangsugárzóból a legjobbat hozza ki.


A kiadott sajtóközlemény linkjében szereplő SU-R1000 lehet az új referencia osztályú integrált erősítő típusmegjelölése. Ez a Technics elismert terhelésalapú fáziskalibráló (LAPC) valamint a jelingadozást kiküszöbölő és zajcsillapítást optimalizáló JENO Engine digitális erősítő technológiái mellett újonnan fejlesztett aktív torzítás-kiküszöbölő technológiát (Active Distortion Cancelling Technology, röviden: ADCT) is kínál, ami megszünteti a hangszóró ellen-elektromotoros erejéből és a tápfeszültség eséseiből eredő torzításokat a teljesítményfokozatban. Ráadásul az új fejlesztésű, nagy sebességű és alacsony zajszintű kapcsolóüzemű tápegység (Advanced Speed Silent Power Supply) is hozzájárul a még kiválóbb hangminőséghez jelentősen javítva az erősítő terhelési stabilitását. A teljesítményfokozat kapcsolóeszközeinél alkalmazott rendkívül gyors, alacsony ellenállású gallium-nitrid (GaN) ultragyors kapcsolási sebességének köszönhető tökéletesen korrekt időzítéssel járul hozzá a kimagaslóan dinamikus hangképhez.

A képen a Technics SU-G700 látható

Az új erősítő lemezjátszó bemenetéhez alkalmazott digitális technológia a minden eddiginél precízebb EQ görbe elérését szolgálja. A hanglemez tökéletes megszólaltatásához egy mellékelt kalibráló felvétel teszi lehetővé a hangszedő áthallásának és frekvencia-átvitelének mérését és kompenzálását, utóbbit a „Crosstalk Canceller” és „Response Optimiser” funkciók (mindkettő világelső a maga nemében) funkciók használatával.

Az új Technics integrált erősítő számos be- és kimenettel rendelkezik, köztük lemezjátszó (Phono) XLR bemenettel és két USB-B bemeneti csatlakozóval az analóg és digitális audioforrások és perifériák széles választékának kezelésére.

A nagy merevségű ház a maximális hangtisztaság fenntartása érdekében vibrációelemzés alapján kidolgozott rezgéselválasztási megoldásokkal is rendelkezik.

A Technics erősítők ikonikus jellemzője a nagyméretű, mutatós VU mérők lesz ott lesznek az új erősítő előlapjában.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .