HaziMozi

Amit eddig nem tudtunk a DVD-ről

1. Oldal

…olvassák figyelmesen a cikket, amely egy most piacra kerülő DVD használati utasítását mutatja be.
1.jpg

Igen, adnak hozzá lyukot. Ha nem találjuk, ne keseredjünk el, ott kell lennie a dobozban. Egy lyukat kell keresni valahol. Ha végül megvan, szereljük fel… valahová. Vigyázzunk arra is, hogy ne tegyünk semmit meleg mellett. A … mit is? Jobb, ha semmit nem teszünk. Abból baj nem lehet. A 09-es pont ellenben nagyon fontos. A biztonsági végre vigyázni kell, nem szabad elrontani! Az említett szolgáltatás pedig kérem a XXI. század vívmánya. A szélesebbik dugó, ha elromlik, azonnal segítséget kér a villanyszerelőtől. Jobb, ha a szerelő telefonszámát ráragasztjuk a dugóra, így időt spórolhatunk meg a dugó számára!



Ha nem kaptunk a készülék mellé gyámot, vagy asztalt, akkor át lettünk verve. Vigyázat, sok forgalmazó kihasználja, hogy nem olvassuk el figyelmesen a mellékelt utasítást és egyszerűen lenyúlja ezeket. Amennyiben viszont kaptunk hozzá kocsit, amit tolhatunk, egy dologra figyeljünk: vigyázzunk embertársainkra, ne toljuk a lábukra és ne sértegessük őket, ha utunkba állnak.



Ön joggal hiszi, hogy nem érti a 14. pontot. Vannak olyan ékesen cizellált magyar mondatok, amelyek nyelvőreinknek is fejfájást okoznak. Azon a tényen, hogy minden valamirevaló lakásban van legalább egy tapasztalt szolgáló, akár át is ugorhatunk, ezt kezeljük tényként.



Lehet, hogy napok óta próbál életet lehelni a játékosba, de bármit tesz hasztalan? Bizonyára nem olvasta eme kitételt. De Ön megnyugodhat. Csak le kell mennie a földszinti lakóshoz, és megkérni, hogy az összekapcsolóhoz adjon hozzáférést. Ennyi csak az egész!

2. oldal

…olvassák figyelmesen a cikket, amely egy most piacra kerülő DVD használati utasítását mutatja be.


Végre megtudtuk, hogy ki gyártja a játékost! Hát a lézer! A magas minőségű. Ennek védjegyeként egy lézerszálat is kapott a készülék, ami jó ugyan, de kifejezetten csak ferde szemmel nézendő, ezért élettanilag nem túl optimális.



Csak így, póriasan belehányva az iromány közepébe ez a mondat. Ez az orákulumi igazság. Ez a magas irodalom arcul köpése.



..és a buta ember pedig megveszi drága pénzért a párásítót, holott elég lett volna a lemezt elvinnie különböző helyekre. Legyen ez a kis trükk egy ajándék a portál olvasóinak.



Bátran, csak bátran! Miért ne törölgessük sósavval a lemez arcát? Azt gondolták, hogy ezt nem szabad? Dehogynem, sőt a vakolat sem maradhat el róla. Na az aztán különösen jót tesz a lemez arcának. A hozzávalókat (homok, mész, cement) sajnos magunknak kell beszerezni. Esetleg a saját arcunkat is levakolhatjuk. Hátha…



Hosszasan gondolkodtunk kollégáinkkal, miután beláttuk, hogy eddig biztosnak hitt szakmai tudásunk a porba hullott, felhagyunk eddigi tevékenységünkkel és esetleg nyitunk egy pékboltot. Bár korán kell kelni, de a fütyörészős boldog munka, a kovász fanyar íze, a friss kalács illata és az álmosan érkező éhes, reggeli város feledteti mindezt. Akkor majd ránk mosolyognak az utcán, s mi boldogan visszaintünk.



Íme a JPG lejátszásról szóló fejezet egy pontja. Ez az a pont, amikor abbahagyom. Ismerek egy kedves japán családot a konzulátuson, szerintem ha megkérem őket, akkor kölcsönadják a szepuku tőrt egy percre. Szegény törökök.
Exit mobile version