Amit eddig nem tudtunk a DVD-ről

1. Oldal

…olvassák figyelmesen a cikket, amely egy most piacra kerülő DVD használati utasítását mutatja be.
1.jpg

Igen, adnak hozzá lyukot. Ha nem találjuk, ne keseredjünk el, ott kell lennie a dobozban. Egy lyukat kell keresni valahol. Ha végül megvan, szereljük fel… valahová. Vigyázzunk arra is, hogy ne tegyünk semmit meleg mellett. A … mit is? Jobb, ha semmit nem teszünk. Abból baj nem lehet. A 09-es pont ellenben nagyon fontos. A biztonsági végre vigyázni kell, nem szabad elrontani! Az említett szolgáltatás pedig kérem a XXI. század vívmánya. A szélesebbik dugó, ha elromlik, azonnal segítséget kér a villanyszerelőtől. Jobb, ha a szerelő telefonszámát ráragasztjuk a dugóra, így időt spórolhatunk meg a dugó számára!

2.jpg

Ha nem kaptunk a készülék mellé gyámot, vagy asztalt, akkor át lettünk verve. Vigyázat, sok forgalmazó kihasználja, hogy nem olvassuk el figyelmesen a mellékelt utasítást és egyszerűen lenyúlja ezeket. Amennyiben viszont kaptunk hozzá kocsit, amit tolhatunk, egy dologra figyeljünk: vigyázzunk embertársainkra, ne toljuk a lábukra és ne sértegessük őket, ha utunkba állnak.

3.jpg

Ön joggal hiszi, hogy nem érti a 14. pontot. Vannak olyan ékesen cizellált magyar mondatok, amelyek nyelvőreinknek is fejfájást okoznak. Azon a tényen, hogy minden valamirevaló lakásban van legalább egy tapasztalt szolgáló, akár át is ugorhatunk, ezt kezeljük tényként.

4.jpg

Lehet, hogy napok óta próbál életet lehelni a játékosba, de bármit tesz hasztalan? Bizonyára nem olvasta eme kitételt. De Ön megnyugodhat. Csak le kell mennie a földszinti lakóshoz, és megkérni, hogy az összekapcsolóhoz adjon hozzáférést. Ennyi csak az egész!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .