HaziMozi

Infinity Primus HCS 5.1-es hangsugárzó-készlet

1. Oldal

Az újdonság Primus HCS igen tetszetős és a gyártó hírnevéhez méltó hangminőséget ígér, megfizethető áron.
Az Infinity Primus HCS991 hangsugárzó-készlet a jól bevált recept szerint egy a többi sugárzóhoz illeszkedő, az azokkal nem előállítható mélyhangok képzésére szolgáló aktív mélysugárzóból és szépen kialakított, kisméretű, de megfelelő magas- és középfrekvenciákat szolgáltató center és front/surround szatellit sugárzókból áll.

A hallgatási ponttól mért 3,5 méternél nem nagyobb (sőt ha lehet minél kisebb) sugarú körben, megfelelően elhelyezve, egy ilyen készlettel igen meggyőző háromdimenziós hangtér hozható létre. A koncepció egyszerűsége és integritása garantálja, hogy a Primus HCS keltette illúzió odaszögezi a hallgatót székéhez.

primus_hcs_480.jpg
A már számos innovatív hangsugárzó rendszert megalkotó Infinity mérnökei ehhez a termékhez is kitaláltak egy technológiát, mely a sokak számára megfizethető modellekben kerül alkalmazásra. A Primus HCS991 exkluzív, Metal Matrix Diaphragm (MMD) azaz fémmátrix membránú hangszórókúp és dóm a digitális hangforrások dinamikusan ütős hangjainak nagy tisztaságú visszaadását igéri.



Az MMD tweeter és hullámterelő szélesebb hallgatási területen, sokkal egyenletesebb nagyfrekvenciás átvitelt biztosít, mellette az MMD fémesen csillogó kónusz membránja látható.



A tetszetős küllemű, és az Infinity hangsugárzók formatervit tekintve konzervatívnak mondható kialakítású „dobozok” gazdag (cseresznyefa, bükkfa, fekete) színválasztékban kaphatóak 149 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.
Exit mobile version