Infinity Primus HCS 5.1-es hangsugárzó-készlet

1. Oldal

Az újdonság Primus HCS igen tetszetős és a gyártó hírnevéhez méltó hangminőséget ígér, megfizethető áron.
Az Infinity Primus HCS991 hangsugárzó-készlet a jól bevált recept szerint egy a többi sugárzóhoz illeszkedő, az azokkal nem előállítható mélyhangok képzésére szolgáló aktív mélysugárzóból és szépen kialakított, kisméretű, de megfelelő magas- és középfrekvenciákat szolgáltató center és front/surround szatellit sugárzókból áll.

A hallgatási ponttól mért 3,5 méternél nem nagyobb (sőt ha lehet minél kisebb) sugarú körben, megfelelően elhelyezve, egy ilyen készlettel igen meggyőző háromdimenziós hangtér hozható létre. A koncepció egyszerűsége és integritása garantálja, hogy a Primus HCS keltette illúzió odaszögezi a hallgatót székéhez.

primus_hcs_480.jpg
A már számos innovatív hangsugárzó rendszert megalkotó Infinity mérnökei ehhez a termékhez is kitaláltak egy technológiát, mely a sokak számára megfizethető modellekben kerül alkalmazásra. A Primus HCS991 exkluzív, Metal Matrix Diaphragm (MMD) azaz fémmátrix membránú hangszórókúp és dóm a digitális hangforrások dinamikusan ütős hangjainak nagy tisztaságú visszaadását igéri.

Primus cone new

Az MMD tweeter és hullámterelő szélesebb hallgatási területen, sokkal egyenletesebb nagyfrekvenciás átvitelt biztosít, mellette az MMD fémesen csillogó kónusz membránja látható.A tetszetős küllemű, és az Infinity hangsugárzók formatervit tekintve konzervatívnak mondható kialakítású „dobozok” gazdag (cseresznyefa, bükkfa, fekete) színválasztékban kaphatóak 149 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .