HaziMozi

ISE: egy kiállítás a házi-mozi rendszertechnikája iránt érdeklődőknek

1. Oldal

Két hét múlva nyitja kapuit az első számú európai professzionális AV és elektronikai rendszer-integrációs kiállítás az Integrated System Europe (ISE) Show 2007, ezúttal Amszterdamban a RAI centerben.
Eddigi története legnagyobb kiállításra készül az ISE, ami az amszterdami RAI kiállítási centerben zajlik majd január 30. és február 2. között.


Az ISE 2007 izgalmas lehetőség azok számára, akik meg szeretnének ismerkedni az audiovizuális rendszerek, a digitális képmegjelenítés és integrálásuk szakmai újdonságaival. Nem kétséges, a rendezvény elsősorban a szakemberek szól, de azok is bizonyára találnak látnivalót kaphatnak ötleteket, akik az átlagos szórakoztatóelektronikai fogyasztóknál kicsit komolyabban érdeklődnek a téma iránt. A kiállítással egy időben szakmai képzési programok is zajlanak például a Custom Electronic Design & Installation Association (CEDIA) és az InfoComm International szervezésében.

A CEDIA ezúttal is külön pavilont állít fel a kiállításon, ahol bemutatják a legújabb házi-mozi rendszermegoldásokat és technológiákat. Ez kiváló lehetőség, arra hogy minél többet lehessen megtudni ezekről az új technológiákról, és megtapasztalni mire is képes egy igazi házi-mozi és a professzionális rendszerintegráció.

Szóval, ha valaki éppen Amszterdamban tartózkodik a jelzett időben, ne mulassza el a kiállítást.
Exit mobile version