ISE: egy kiállítás a házi-mozi rendszertechnikája iránt érdeklődőknek

1. Oldal

Két hét múlva nyitja kapuit az első számú európai professzionális AV és elektronikai rendszer-integrációs kiállítás az Integrated System Europe (ISE) Show 2007, ezúttal Amszterdamban a RAI centerben.


Eddigi története legnagyobb kiállításra készül az ISE, ami az amszterdami RAI kiállítási centerben zajlik majd január 30. és február 2. között.

2007_header_nl.JPG
Az ISE 2007 izgalmas lehetőség azok számára, akik meg szeretnének ismerkedni az audiovizuális rendszerek, a digitális képmegjelenítés és integrálásuk szakmai újdonságaival. Nem kétséges, a rendezvény elsősorban a szakemberek szól, de azok is bizonyára találnak látnivalót kaphatnak ötleteket, akik az átlagos szórakoztatóelektronikai fogyasztóknál kicsit komolyabban érdeklődnek a téma iránt. A kiállítással egy időben szakmai képzési programok is zajlanak például a Custom Electronic Design & Installation Association (CEDIA) és az InfoComm International szervezésében.

A CEDIA ezúttal is külön pavilont állít fel a kiállításon, ahol bemutatják a legújabb házi-mozi rendszermegoldásokat és technológiákat. Ez kiváló lehetőség, arra hogy minél többet lehessen megtudni ezekről az új technológiákról, és megtapasztalni mire is képes egy igazi házi-mozi és a professzionális rendszerintegráció.

Szóval, ha valaki éppen Amszterdamban tartózkodik a jelzett időben, ne mulassza el a kiállítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .