HaziMozi

Onkyo DV-SP402E új DVD alaplejátszó

1. Oldal

PAL progresszív képfrissítés nélkül nem megy – mondhatnánk az ismert filmslágert kissé átírva, mert e nélkül a teljes kép minden sorát egy lépésben felrajzoló videojel kimenet nélkül ma már egy jelentős készülékgyártó sem kínálhat DVD lejátszót. Ezért az Onkyo is bővíti kínálatát egy ilyen DVD alaplejátszóval.


A fekete és ezüst házú DV-SP402E 24-bit/192 kHz-es audio D/A konverterei a hang kiváló dinamikai viselkedését, az 54 MHz/10-bites videó D/A átalakítós képjel-feldolgozás pedig a képjel veszteségmentes átalakítását, a felbontás 540 sorra bővítését, a kép torzításoktól mentes, színgazdag és tiszta megjelenítését ígérik. A már kapható DVD lejátszó 69.990 forintos ára azt jelzi, hogy ez az Onkyo új belépőmodellje.

Sok más gyártó esetében ez a kategória többnyire a funkcióiban, szolgáltatásaiban, küllemében végletekig leegyszerűsített készüléket jelenti, melynek ára valóban kedvező, de más egyéb jó nem mondható el róla. A DV-SP402E esetében az Onkyo ragaszkodik a márka presztízséhez méltó külsőhöz és műszaki megoldásokhoz, így például a csiszolt alumínium előlaphoz és a masszív készülékházhoz.


Amúgy a lejátszó természetesen mindent mást is tud, ami manapság elvárható egy DVD lejátszótól. A DVD-Video lemezeken kívül felismeri a DVD-R/RW, DVD+R/RW, audio CD, VCD, CD-R/RW lemezeket, az utóbbiakra írt MP3, WMA és JPEG fájlokat, és teljes az AV kimenetek listája is (komponens YPbPr, SCART, S-Video, kompozit videó, optikai és koaxiális digitális audio).
Exit mobile version