Onkyo DV-SP402E új DVD alaplejátszó

1. Oldal

PAL progresszív képfrissítés nélkül nem megy – mondhatnánk az ismert filmslágert kissé átírva, mert e nélkül a teljes kép minden sorát egy lépésben felrajzoló videojel kimenet nélkül ma már egy jelentős készülékgyártó sem kínálhat DVD lejátszót. Ezért az Onkyo is bővíti kínálatát egy ilyen DVD alaplejátszóval.

Onkyo DV-SP402E
A fekete és ezüst házú DV-SP402E 24-bit/192 kHz-es audio D/A konverterei a hang kiváló dinamikai viselkedését, az 54 MHz/10-bites videó D/A átalakítós képjel-feldolgozás pedig a képjel veszteségmentes átalakítását, a felbontás 540 sorra bővítését, a kép torzításoktól mentes, színgazdag és tiszta megjelenítését ígérik. A már kapható DVD lejátszó 69.990 forintos ára azt jelzi, hogy ez az Onkyo új belépőmodellje.

Sok más gyártó esetében ez a kategória többnyire a funkcióiban, szolgáltatásaiban, küllemében végletekig leegyszerűsített készüléket jelenti, melynek ára valóban kedvező, de más egyéb jó nem mondható el róla. A DV-SP402E esetében az Onkyo ragaszkodik a márka presztízséhez méltó külsőhöz és műszaki megoldásokhoz, így például a csiszolt alumínium előlaphoz és a masszív készülékházhoz.

Onkyo DV-SP402E
Amúgy a lejátszó természetesen mindent mást is tud, ami manapság elvárható egy DVD lejátszótól. A DVD-Video lemezeken kívül felismeri a DVD-R/RW, DVD+R/RW, audio CD, VCD, CD-R/RW lemezeket, az utóbbiakra írt MP3, WMA és JPEG fájlokat, és teljes az AV kimenetek listája is (komponens YPbPr, SCART, S-Video, kompozit videó, optikai és koaxiális digitális audio).

4 hozzászólás “Onkyo DV-SP402E új DVD alaplejátszó” bejegyzéshez

    1. Egy kb. 16 évvel ezelőtt újnak számító DVD lejátszónak nem tudnám megsaccolni sem a mai árát. Feltehetően csak muzeális értéke lehet.

      1. Sok zenei cd,és dvd-m van amit dvd lejátszóval szeretnék hallgatni! Sokkal szebb a hangzása mint egy mp3-nak. Hol lehet még kapni ezt a fajta dvd lejátszót?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .