HaziMozi

Philips DVD írók minden mennyiségben és formában

1. Oldal

Az új Philips DVD írók vásárlói kedvenc mozgóképeiket jó minőségű, időtálló, digitális formában, DVD lemezen rögzíthetik, és oszthatják meg másokkal, mert a DVD+R/RW felvételi formátumot egyre több DVD lejátszó és PC-s DVD meghajtó ismeri fel.
LX9000R az első házi-mozi rendszer DVD íróval

Az új LX9000R1058 DVD író/lejátszó ház-mozi rendszer lehetővé teszi, hogy tulajdonosa TV-ről, videomagnóról vagy kameráról felvételeket készíthessen, ugyanakkor képes lejátszani a szabványos DVD-Video lemezek mellett a DVD+R/RW, DVD-R/RW (az angol nyelvű Gyors útmutató szerint), VCD, CD, CD-R/RW lemezeket is illetve az utóbbi kettőn rögzített MP3 formátumban tömörített zenei fájlokat is. A modern belsőépítészeti környezetbe tökéletesen illeszkedő egy stílusos központi egységbe integrált rendszer egyszerűen összeköthető a TV készülékkel (SCART csatlakozón), videomagnóval (szintén SCART csatlakozón), kamerával (előlapi kompozit, S-Video, ill. i.LINK digitális csatlakozókon) és analóg valamint digitális (koaxiális és optikai) audio be- ill. kimenetei révén további külső eszközök audiojeleit is képes kezelni.

lx9000r_480.jpg
A DVD+R/RW technológiát alkalmazó LX9000R1058 által írt DVD-ket az újabb DVD lejátszók majdnem mindegyike képes lejátszani, így a műsorcsere és archiválás a lehető legegyszerűbben biztosított a felhasználók számára. Egy speciális 6 órás rögzítési üzemmód pedig több műsor hosszú idejű felvételét teszi lehetővé.

Az LX9000R1058 5.1-csatornás hangsugárzó készletét összesen 450W (6x75W RMS) teljesítménnyel erősíti. A fényes, karcsú akusztikailag tervezett Philips Twin Sub mélysugárzók ötletes módon a két oszlop frontsugárzó aljában helyezkednek el. A középső (Center) hangsugárzó öt „többirányú” hangszóróval ígér megfelelő irány- és mélységérzésű hangokat. Ez az öt hangszóró pontosan elhelyezve különböző szögből is a „képernyőn keresztül” történő megszólalás élményét biztosítja.

A Philips saját Clear Voice DSP technológiája kompromisszummentes dinamikával fokozza a tiszta mozihang reprodukciót. A jó minőségű hangsugárzók, együtt a Dolby Pro Logic, Dolby Digital, DTS és MPEG többcsatornás dekódolással, valamint a 3D (virtuális) hanggal, pontos, jól deffiniált körülölelő surround hangteret és speciális hanghatásokat biztosítanak.

Az LX9000R1058 idehaza 326 000 forintos javasolt fogyasztói áron kerül forgalomba.

DVD-R75 és DVD-R70 megfizethető árú, teljes értékű DVD írók

Az új DVD-R75479 és DVD-R701059 DVD író/lejátszók megfizethető (200 000 ill. 180 000 Ft) árú, teljes értékű megoldást kínálnak azon felhasználók számára, akik maguk készítik el saját DVD-iket. A digitális kép- és hangfelvétel DVD+R illetve DVD+RW lemezre készülhet és természetes a DVD+RW, DVD+R, DVD, Videó CD, SVCD valamint a CD, CD-R/RW, MP3 lejátszási kompatibilitás. Vizuális menürendszer segít eligazodni az akár 6 órányi időtartamú felvételeket illetően.


Mindkét modell rendelkezik mindazon funkciókkal, melyek egy házi-mozi rendszer kiváló minőségű digitális kép- és hangrögzítő valamint lejátszó központjává tehetik a készülékeket. Az ezeken készült felvételek is biztosítják a kompatibilitást a legtöbb DVD-Video lejátszóval.

A készülékek a digitális kép mellé kétcsatornás Dolby Digital hangot rögzít, mely lényegesen jobb hangminőséget eredményez, mint amire bármilyen analóg videomagnó képes. Az 5.1-csatornás hanggal rendelkező DVD-Video lemezek Dolby Digital ill. DTS surround hangjai természetesen digitális audio kimeneten keresztül érhetőek el, a videojelek (kompozit, S-Video, RGB) pedig RCA, Hosiden, ill. SCART (2db) csatlakozókon keresztül jelennek meg. A DVD-R75479 előlapi AV és S-Video bemenetei mellett – többletként a DVD-R701059-hez képest – egy i.LINK csatlakozót is találunk, mely közvetlen összeköttetést tesz lehetővé a megfelelő csatlakozóval rendelkező digitális kamerával.
Exit mobile version