Philips DVD írók minden mennyiségben és formában

1. Oldal

Az új Philips DVD írók vásárlói kedvenc mozgóképeiket jó minőségű, időtálló, digitális formában, DVD lemezen rögzíthetik, és oszthatják meg másokkal, mert a DVD+R/RW felvételi formátumot egyre több DVD lejátszó és PC-s DVD meghajtó ismeri fel.
LX9000R az első házi-mozi rendszer DVD íróval

Az új LX9000R1058 DVD író/lejátszó ház-mozi rendszer lehetővé teszi, hogy tulajdonosa TV-ről, videomagnóról vagy kameráról felvételeket készíthessen, ugyanakkor képes lejátszani a szabványos DVD-Video lemezek mellett a DVD+R/RW, DVD-R/RW (az angol nyelvű Gyors útmutató szerint), VCD, CD, CD-R/RW lemezeket is illetve az utóbbi kettőn rögzített MP3 formátumban tömörített zenei fájlokat is. A modern belsőépítészeti környezetbe tökéletesen illeszkedő egy stílusos központi egységbe integrált rendszer egyszerűen összeköthető a TV készülékkel (SCART csatlakozón), videomagnóval (szintén SCART csatlakozón), kamerával (előlapi kompozit, S-Video, ill. i.LINK digitális csatlakozókon) és analóg valamint digitális (koaxiális és optikai) audio be- ill. kimenetei révén további külső eszközök audiojeleit is képes kezelni.

lx9000r_480.jpg
A DVD+R/RW technológiát alkalmazó LX9000R1058 által írt DVD-ket az újabb DVD lejátszók majdnem mindegyike képes lejátszani, így a műsorcsere és archiválás a lehető legegyszerűbben biztosított a felhasználók számára. Egy speciális 6 órás rögzítési üzemmód pedig több műsor hosszú idejű felvételét teszi lehetővé.

Az LX9000R1058 5.1-csatornás hangsugárzó készletét összesen 450W (6x75W RMS) teljesítménnyel erősíti. A fényes, karcsú akusztikailag tervezett Philips Twin Sub mélysugárzók ötletes módon a két oszlop frontsugárzó aljában helyezkednek el. A középső (Center) hangsugárzó öt „többirányú” hangszóróval ígér megfelelő irány- és mélységérzésű hangokat. Ez az öt hangszóró pontosan elhelyezve különböző szögből is a „képernyőn keresztül” történő megszólalás élményét biztosítja.

A Philips saját Clear Voice DSP technológiája kompromisszummentes dinamikával fokozza a tiszta mozihang reprodukciót. A jó minőségű hangsugárzók, együtt a Dolby Pro Logic, Dolby Digital, DTS és MPEG többcsatornás dekódolással, valamint a 3D (virtuális) hanggal, pontos, jól deffiniált körülölelő surround hangteret és speciális hanghatásokat biztosítanak.

Az LX9000R1058 idehaza 326 000 forintos javasolt fogyasztói áron kerül forgalomba.

DVD-R75 és DVD-R70 megfizethető árú, teljes értékű DVD írók

Az új DVD-R75479 és DVD-R701059 DVD író/lejátszók megfizethető (200 000 ill. 180 000 Ft) árú, teljes értékű megoldást kínálnak azon felhasználók számára, akik maguk készítik el saját DVD-iket. A digitális kép- és hangfelvétel DVD+R illetve DVD+RW lemezre készülhet és természetes a DVD+RW, DVD+R, DVD, Videó CD, SVCD valamint a CD, CD-R/RW, MP3 lejátszási kompatibilitás. Vizuális menürendszer segít eligazodni az akár 6 órányi időtartamú felvételeket illetően.

dvdrw_75_480.jpg
Mindkét modell rendelkezik mindazon funkciókkal, melyek egy házi-mozi rendszer kiváló minőségű digitális kép- és hangrögzítő valamint lejátszó központjává tehetik a készülékeket. Az ezeken készült felvételek is biztosítják a kompatibilitást a legtöbb DVD-Video lejátszóval.

A készülékek a digitális kép mellé kétcsatornás Dolby Digital hangot rögzít, mely lényegesen jobb hangminőséget eredményez, mint amire bármilyen analóg videomagnó képes. Az 5.1-csatornás hanggal rendelkező DVD-Video lemezek Dolby Digital ill. DTS surround hangjai természetesen digitális audio kimeneten keresztül érhetőek el, a videojelek (kompozit, S-Video, RGB) pedig RCA, Hosiden, ill. SCART (2db) csatlakozókon keresztül jelennek meg. A DVD-R75479 előlapi AV és S-Video bemenetei mellett – többletként a DVD-R701059-hez képest – egy i.LINK csatlakozót is találunk, mely közvetlen összeköttetést tesz lehetővé a megfelelő csatlakozóval rendelkező digitális kamerával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .