HaziMozi

Sharp: új beépített MPEG4 tuneres AQUOS LCD TV alapmodell

1. Oldal

A Sharp új 81 centis LC-32DH57E AQUOS LCD TV-jét a legújabb televíziós technológiákkal szerelték fel a tökéletes HDTV vételéhez, és környezetvédelmi jellemzőivel is kitűnik, ezért alacsony energiafogyasztásáért ellátták az EU Öko címkéjével is.
A Sharp a magyar piacon is forgalomba hozza a 81 centis (32 inch) képátlójú AQUOS LC-32DH57E LCD TV alapmodellt, amellyel kiváló minőségben élvezhetőek a digitális HD adások is. A gyártó ezt a modellt azon vásárlói körnek szánja, amelyben a legtöbb televíziót értékesítik. A készülék ideális választás azoknak, akik a nyugodt, jó kép- és hangminőségű televíziózás élményére vágynak, ugyanakkor környezettudatos vásárlók is egyben.

Sharp_LC-32DH57E.jpg
Napjaink környezetbarát és energiatakarékos termékeinek trendjét követve a Sharp új AQUOS LC-32DH57E LCD televíziója megfelel a jelenlegi legszigorúbb előírásoknak, így a készülék megkapta az EU „Öko virág” címkéjét. Az energiafogyasztás két lépcsőben a TV távirányítóján lévő „Eco Control” gombbal csökkenthető, nem kell tehát ezt a funkciót a menüben keresgélni. A képminőség azonban a kisebb energiaigény mellett sem változik lényegesen. A másik energiatakarékos funkció az Optical Picture Control (OPC), amely a készülék beépített fényérzékelője segítségével a helyiségben uralkodó fényviszonyoknak megfelelően szabályozza a háttérvilágításának fényerejét.

Az LC-32DH57E 1366×768 pixel felbontásával a hagyományos tévéadások és DVD filmek mellett a nagyfelbontású tartalmak visszaadására is alkalmas. A kép dinamikus kontrasztaránya 10.000:1, a képernyő válaszideje 6 milliszekundum, láthatósági szöge pedig 176 fok. Beépített DVB-T tunerje révén az új készülék alkalmas az MPEG4 kódolású hazai földi sugárzású digitális adások vételére is. A kódolt digitális adásokra előfizető vásárlóknak nincs szüksége külön set-top-boxra, mert a modell egy common interface kártyahellyel is rendelkezik. A hirtelen hangerőváltozásokat kiegyenlítő automatikus hangerő funkció gondoskodik róla, hogy az AQUOS televíziók tökéletes képminősége mellé élvezhető természetes hang párosuljon.

A készüléknek két SCART csatlakozója, három HDMI, egy-egy komponens, AV/S-video és PC bemenete, illetve digitális audiokimenete van. Normál használat közben 90 Watt, készenléti állapotban pedig mindösszesen 0,6 Watt a modell teljesítményigénye. Az AQUOS LC-32DH57E LCD televízió kétféle külsővel, fekete zongoralakk, illetve sötét ezüstszürke színben lesz kapható 139.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: gombnyomásra energiatakarékos új AQUOS LCD TV
Sharp: a vékony és az óriás LCD TV-k megvehetőek
Sharp: új 100Hz-es képfrissítésű AQUOS LCD TV alapmodellek
Exit mobile version