HaziMozi

Android TV: új YouTube verzió tölthető le

Az Android TV frissített YouTube alkalmazása elérést biztosít személyre szabott videocsatornákhoz az Android Oreo kezdőképernyőn és a Google Assistant hangutasításokhoz.


Egyre több készülékhez jelenik meg az Android O (Oreo), ami azt jelenti, hogy a legfrissebb funkciók használatához a különböző alkalmazások is frissítésre kerülnek. A YouTube, mint videó streaming szolgáltatás például személyre szabott csatornákat jeleníthet meg a televízió vagy a médialejátszó kezdőképernyőjén. A videók közvetlenül az alkalmazás különböző lapjairól indítva tekinthetőek meg, anélkül hogy magát az alkalmazást meg kellene nyitni. Ez a frissítés szerveroldali frissítés formájában jelenik meg, és már úton van.

A letöltendő frissítés a Google Assistant hangutasítás funkcióhoz. A hangasszisztens használható a videók közötti navigáláshoz. Például (angolul) utasítható az asszisztens, hogy tekerjen előre egy videót, és videót keresni is lehet vele. Ezenkívül az alkalmazás megjegyzi, hogy bezárásakor mi volt a legutóbb megtekintett videó, és sokkal gördülékenyebb videolejátszást biztosít.

A YouTube frissítések Android TV-hez rövidesen mindenki számára elérhetők lesznek.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Exit mobile version