Android TV: új YouTube verzió tölthető le

Az Android TV frissített YouTube alkalmazása elérést biztosít személyre szabott videocsatornákhoz az Android Oreo kezdőképernyőn és a Google Assistant hangutasításokhoz.


Egyre több készülékhez jelenik meg az Android O (Oreo), ami azt jelenti, hogy a legfrissebb funkciók használatához a különböző alkalmazások is frissítésre kerülnek. A YouTube, mint videó streaming szolgáltatás például személyre szabott csatornákat jeleníthet meg a televízió vagy a médialejátszó kezdőképernyőjén. A videók közvetlenül az alkalmazás különböző lapjairól indítva tekinthetőek meg, anélkül hogy magát az alkalmazást meg kellene nyitni. Ez a frissítés szerveroldali frissítés formájában jelenik meg, és már úton van.

A letöltendő frissítés a Google Assistant hangutasítás funkcióhoz. A hangasszisztens használható a videók közötti navigáláshoz. Például (angolul) utasítható az asszisztens, hogy tekerjen előre egy videót, és videót keresni is lehet vele. Ezenkívül az alkalmazás megjegyzi, hogy bezárásakor mi volt a legutóbb megtekintett videó, és sokkal gördülékenyebb videolejátszást biztosít.

A YouTube frissítések Android TV-hez rövidesen mindenki számára elérhetők lesznek.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

5 hozzászólás “Android TV: új YouTube verzió tölthető le” bejegyzéshez

 1. Kedves GURU!

  Tudna-e segíteni az alábbiakban?
  Kéretlenül frissült az android 6.0 2015. szeptember 29.
  Tegnap és ma reggel Oreo 8.0.0-ra 1018 április 1es. Version 2.03.04/692c4972 a Xiaomi Mi Box 3 vetítő okosítómon. Sajnos ez a verzió visszafejlődött abban az értelemben, hogy míg a 6.0 szépen lejátszott 4K tartalmakat a 8.0 semmit nem játszik le. a 2160p/60 visszacsökkent 1080p60-ra, ezt az UHD TV-n tudtam megnézni Ezt írja ki a vászonra This content can not be displayed your TV because not support HDCP 2.2 Ez a tartamlom a HDCP 2.2 miatt nem jeleníthető meg A Denon erősítőn 11 ilyen HDMI van ebből 8 bemenet, ezek egyikén csatlakozok a vetítőre. Az Android 6.0 szépen együtt dolgozott a legkorszerűbb HDMI-vel a 8.0 nem Mi lehet ennek az oka? Először örültem a frissítésnek, de már nem. Az okosítót a TV-nél tudom használni, 3 db HDMI 4K bármelyikén (de már csak 1080p60), de ott nem kell, mert a TV okos.

  1. Keves Rezső!

   Ha a képmegjelenítő (projektor vagy TV) nem rendelkezik a HDCP 2.2 tartalomvédelmet támogató HDMI bemenettel, akkor nem képes fogadni Ultra HD (4K) videójelet. Márpedig a nem ULtra HD felbontású TV-k és vetítők HDMI bemenete általában nem rendelkezik ilyen támogatással. Mivel ez a normális működés, ezért valószínű, hogy a frissítés ezt a korábbi hiányosságot korrigálta.

   Sajnálom, de nem tudok segíteni.

   1. Kedves Guru !
    Ez is segítség, amit leírt. Pl. az Onkyo TX-RZ900 erősítőn keresztül csatlakozva, ami rendelkezik a HDCP 2.2 tartalomvédelmet támogató HDMI bemenettel (a most már Oreo 8.0.0-rafrissített okosítót) az LG UHD TV-re, ott nem írja ki ezt „This content can not be displayed your TV because not support HDCP 2.2” Ez a tartamlom a HDCP 2.2 miatt nem jeleníthető meg. ÉRDEKESSÉG, HOGY CSAK 1440P-T ENGEDÉLYEZ LEJÁTSZANI, 2160P-T NEM. VAJON MIÉRT? A számítógépen az ezerszer frissített win. 10 viszont engedi. Sőt a 8K filmeket is. Az érthetetlen, hogy miért kell ezt a tartalmat védeni, mikor a fali 230V-os konnektoron kívül, mindenben kifizetjük a tartalmat. Pl a 4TB-os HDD, ami a számítógépemben, vagy a kb. 1000 db VHS kazetta, 1984-től, amire saját kamerával én készítettem felvételt, a CD, DVD BD lemezek, a több 1TB-os külső HDD-k, pendriveok, SD card stb. milliókat fizettem előre pluszban. Legalább ennyire érdekes, hogy a világ összes hadserege, minisztériuma, iskolái, kórházai, önkormányzatai stb. szintén előre kifizetik ezeknek és a külföldieknek, pedig a saját adatbázisuk van rajta. http://www.artisjus.hu/wp-content/uploads/2018/01/U18tarifa.pdf

   2. Kedves GURU !

    Még annyit, hogy , amit én rögzítettem 1985-ben VHS kazettára, majd digitalizáltam 2000 körül, azt se engedi a vetítőn megnézni, mert a vetítő csak világít, ezzel a csúfos felirattal, „This content can not be displayed your TV because not support HDCP 2.2 ” egy nagy vastag téglalap alakú keretben. Túl nagy ezeknek az arcuk és még trehányak is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .