HaziMozi

Sony: a 2014-es okos, gyors és kiváló Blu-ray lejátszók

1. Oldal

A Sony új Blu-ray lejátszói tökéletesebb képminőséget és hangot, sebesebb betöltést, szélesebb formátumtámogatást valamint gyorsabb és egyszerűbb online tartalomelérést ígérnek, a csúcsmodellek pedig jobb Wi-Fi-t és képernyőtükrözést is tudnak.
A Sony tavasztól kapható új Blu-ray lejátszói intelligensebbek, mint valaha, izgalmas tartalmak sokaságához biztosítanak hozzáférést lenyűgöző képpel és hanggal, sokoldalú csatlakozással és egyszerű kezelhetőséggel.

BDP-S4200
BDP-S4200


A magasabb kategóriájú lejátszók Wi-Fi Miracast kapcsolaton át képesek tükrözni a kompatibilis Android okostelefonok vagy táblagépek képét a csatlakoztatott TV képernyőjén. A Wi-Fi kapcsolat megbízhatóságát a lejátszókba épített extra érzékeny antenna és modul biztosítja, így az elhelyezés már nem jelenthet gondot.

Az új Blu-ray lejátszók mindegyikével filmek, zenék és fotók médiafájljainak széles választéka élvezhető USB tárolóról vagy egy otthoni hálózati szerverről. Most a lejátszási lehetőségek tovább szélesednek az mkv filmeknél, a további videó kódolási formátumok támogatásával.

A Super Quick Start azonnal életre kelti a lejátszót. Az internetes tartalmak és alkalmazások elérése még sosem volt gyorsabb, a betöltési idő 1 másodpercnél is kevesebb, a film lejátszása pedig a Blu-ray lemez behelyezését követő 30 másodpercen belül megkezdődik. A lemezmeghajtó csendesebb és tartósabb, a zárt pormentes mechanika csökkenti a lejátszási zajt, és garantálja a pontos, hibamentes lejátszást.

BDP-S6200


A kínálat csúcsán álló BDP-S7200, BDP-S6200 modellek a Blu-ray lemezek 4K Ultra HD felskálázására is képesek. A lejátszók még a webes videók minőségét is javítják IP Content Noise Reduction Pro eljárással, amit egy gyors kétmagos processzor futtat.

Az idei Blu-ray lejátszók Digital Music Enhancer eljárással állítják helyre az internetes videókhoz tartozó vagy más erősen tömörített audiojelek elveszett magas frekvenciájú összetevőit és dinamikáját.


Az új február és július között kerülnek forgalomba az alábbi várható árakon:

BDP-S1200 80 € (kb. 24.000 FT),
BDP-S4200 100 € (kb. 30.000 FT),
BDP-S5200 120 € (kb. 36.000 FT),
BDP-S6200 200 € (kb. 60.000 FT),
BDP-S7200 nem ismert.


Kapcsolódó linkek:

Sony: íme, a 2014-es tavaszi BRAVIA LCD TV kínálat

Exit mobile version