Sony: a 2014-es okos, gyors és kiváló Blu-ray lejátszók

1. Oldal

A Sony új Blu-ray lejátszói tökéletesebb képminőséget és hangot, sebesebb betöltést, szélesebb formátumtámogatást valamint gyorsabb és egyszerűbb online tartalomelérést ígérnek, a csúcsmodellek pedig jobb Wi-Fi-t és képernyőtükrözést is tudnak.
A Sony tavasztól kapható új Blu-ray lejátszói intelligensebbek, mint valaha, izgalmas tartalmak sokaságához biztosítanak hozzáférést lenyűgöző képpel és hanggal, sokoldalú csatlakozással és egyszerű kezelhetőséggel.

BDP-S4200
BDP-S4200


A magasabb kategóriájú lejátszók Wi-Fi Miracast kapcsolaton át képesek tükrözni a kompatibilis Android okostelefonok vagy táblagépek képét a csatlakoztatott TV képernyőjén. A Wi-Fi kapcsolat megbízhatóságát a lejátszókba épített extra érzékeny antenna és modul biztosítja, így az elhelyezés már nem jelenthet gondot.

Az új Blu-ray lejátszók mindegyikével filmek, zenék és fotók médiafájljainak széles választéka élvezhető USB tárolóról vagy egy otthoni hálózati szerverről. Most a lejátszási lehetőségek tovább szélesednek az mkv filmeknél, a további videó kódolási formátumok támogatásával.

A Super Quick Start azonnal életre kelti a lejátszót. Az internetes tartalmak és alkalmazások elérése még sosem volt gyorsabb, a betöltési idő 1 másodpercnél is kevesebb, a film lejátszása pedig a Blu-ray lemez behelyezését követő 30 másodpercen belül megkezdődik. A lemezmeghajtó csendesebb és tartósabb, a zárt pormentes mechanika csökkenti a lejátszási zajt, és garantálja a pontos, hibamentes lejátszást.

BDP-S6200
BDP-S6200


A kínálat csúcsán álló BDP-S7200, BDP-S6200 modellek a Blu-ray lemezek 4K Ultra HD felskálázására is képesek. A lejátszók még a webes videók minőségét is javítják IP Content Noise Reduction Pro eljárással, amit egy gyors kétmagos processzor futtat.

Az idei Blu-ray lejátszók Digital Music Enhancer eljárással állítják helyre az internetes videókhoz tartozó vagy más erősen tömörített audiojelek elveszett magas frekvenciájú összetevőit és dinamikáját.

Sony_2014_Blu-ray_lejátszók_jellemzok.jpg
Az új február és július között kerülnek forgalomba az alábbi várható árakon:

BDP-S1200 80 € (kb. 24.000 FT),
BDP-S4200 100 € (kb. 30.000 FT),
BDP-S5200 120 € (kb. 36.000 FT),
BDP-S6200 200 € (kb. 60.000 FT),
BDP-S7200 nem ismert.


Kapcsolódó linkek:

Sony: íme, a 2014-es tavaszi BRAVIA LCD TV kínálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .