HaziMozi

Sony: júliustól rendelhető a Google TV lejátszó Európában

1. Oldal

A Sony Europe hivatalos bejelentése szerint a Google TV platformmal felvértezett NSZ-GS7 internetes médialejátszó és az NSZ-GP9 Blu-ray Disc lejátszó egyelőre hazánkban nem, csak a nagyobb európai országokban lesz kapható.
A januári CES 2012 kiállításon bemutatott Google TV platformot kínáló NSZ-GS7 internetes médialejátszó az előzetes híreknek megfelelően 200 Euró (kb. 57.000 Ft) lesz, és az online előrendelés már júliusában megkezdődik a www.sony-europe.com weboldalon.

Sony_GoogleTV.jpg
Az internet és a TV konvergenciáját az elsők között felismerő Sony elsőként kínál Google TV terméket az Egyesült Államokon kívül. Az új NSZ-GS7 internetes médialejátszó az Egyesült Királyságban lesz kapható először júliusban, majd később Kanada, Ausztrália, Franciaország, Németország és Hollandia valamint Brazília és Mexikó következik. Az NSZ-GP9 Blu-ray Disc lejátszó októberben lesz kapható kezdetben az Egyesült Államokban, majd Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyság, Franciaországban, Németországban és Hollandiában 300 Euró (kb. 86.000 Ft) áron.

Az alábbi videó szemléletesen mutatja be az új készülékek nyújtotta lehetőségeket, valamint a hozzájuk mellékelt távirányító használatát.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

Sony: Európában is kaphatóak lesznek a Google TV termékek
Google TV: kész a platform frissítése
Google TV: a platform működik
Exit mobile version