HaziMozi

F1 TV: az AirPlay és Chromecast támogatás mellé jönnek a TV alkalmazások is (Frissítve)

Az F1 TV technikai frissítésével a video streaming 1080p/50Hz képsebességű lesz, működik a „Cast to TV” és jönnek az applikációk az Android TV, Apple TV és FireTV platformokra.


Frissítés:

A Forma 1 streaming szolgáltatásához, az F1 TV-hez mostantól már van alkalmazás a Google Android TV,  a Google TV és az Amazon Fire TV platformok alá is, így többé nem kell az AirPlay vagy a Chromecast funkcióra hagyatkozni, ha valaki nagyobb képernyőn szeretné nézni a futamok élő közvetítéseit. Az applikáció tehát működhet a Philips, a Sony, a TCL és más gyártók tévékészülékek valamint az Nvidia Shield és hasonló médiadobozok Android TV platformján.  Az alkalmazás kompatibilis a Google TV  kezelőfelületű Google TV-s Chromecast eszközzel és a Sony 2021 TV-kkel, továbbá az Amazon Fire TV eszközökkel is.

Az F1 TV streaming szolgáltatása az új applikációkkal is csak 1080p felbontással és 50 kép/sec képsebességgel nézhető, a HDR képminőség alkalmazása még várat magára, bár feltehetően már zajlanak az ezzel kapcsolatos tesztek.

Az F1 TV applikáció funkciói:
F1 TV PRO FUNKCIÓK:

NÉZZEN MINDEN A GP PÁLYÁN ZAJLÓ ESEMÉNYT, ÉLŐBEN ÉS IGÉNY SZERINT

  • Élő közvetítés a nagydíjhétvége összes Formula 1 pályaeseményéről
  • Szakértői kommentárok a Pit Lane csatornán
  • 6 nyelven elérhető közvetítés
  • Az F2, F3 és Porsche Supercup sorozat közvetítése
  • Nézzen teljes futamismétléseket és összefoglalókat igény szerint
  • Exkluzív futam előtti és Tech Talk (műszaki elemző) műsorok
  • Nézze meg a versenyzők sajtótájékoztatóit és a stratégiai áttekintő műsorokat

NÉZZE KEDVENC VERSENYZŐIT ÉS CSAPATAIT TESTRE SZABOTTAN

  • A 20 fedélzeti kamerából választva tegye személyessé a versenynézőpontját (elérhető élőben és igény szerint)
  • Hallgasson bele a csapatstratégiákba az élő, cenzúrázatlan Csapatrádióval
F1 TV HOZZÁFÉRÉSI FUNKCIÓK:
  • Teljes exkluzív hozzáférés az élő időmérőadatokhoz, térképekhez és elemzésekhez
  • Teljes versenyismétlések és összefoglalók megtekintése igény szerint
  • F1 műsorok és dokumentumfilmek
  • Igény szerint hozzáférés az összes F1-es pilóta fedélzeti kamerájához*
  • Az összes F2, F3, Porsche Supercup ismétlés megtekintése*
  • Több mint 1600 órányi történelmi versenyarchívum

*Csak bizonyos országokban érhető el

Frissítés (október 26.):

Minden különösebb felhajtás nélkül megjelent az F1 TV applikáció az Apple TV (tvOS) médiadobozok számára, amivel már egy csatlakoztatott TV-n vagy projektorral vetített képen is nézhetőek a Forma 1-es, valamint az F2, F3 és Porsche Supercup futamok élő közvetítései. Emellett az előfizetők több mint 2.000 órányi egyéb tartalomhoz – visszajátszásokhoz, kiemelt események, talkshow és más műsorokhoz – is hozzáférnek.

Az alkalmazás 1080p felbontású 50 kép/sec sebességű képminőséget biztosít és támogatja a fedélzeti kameraváltást, az élő csapatrádiókba való belehallgatás és nézhető vele a Pit Lane (bokszutca) csatorna is.

Az élő közvetítéshez szükséges F1 TV PRO díja a magyar előfizetőknek évi 64,99 € (kb. 23.800 Ft) vagy havi 7,99 € (kb. 2.930 Ft). Az előfizetéssel kapcsolatos információk ezen weboldalon találhatóak.

2021. március 10.:

2018-ban indult a hivatalos Formula 1 streaming szolgáltatása, az F1 TV, aminek F1 TV Pro verziója mostanra már 6 nyelven 85 régióban érhető el.

A szolgáltatás az indulás óta idáig csak webböngészőből és a mobileszközök alkalmazásaiból volt nézhető, ami most végre megváltozik. Az F1 közleménye szerint az F1TV.com március 8-tól már új frissített verzióval működik és a versenyszezon első felében az iOS, Android, Amazon Fire táblagépekre is megérkeznek a frissítések. A jelenleg fejlesztés alatt álló F1 TV applikációk valamikor még ez évben jelennek majd meg Apple TV, Android TV és Amazon Fire TV platformot alkalmazó eszközökre, készülékekre.

Az új verzió révén a gyors mozgások zavartalanabb megjelenítése érekében a videó streaming másodpercenként 50 képkockás képsebességű és 1080p felbontású lesz.

A fejlesztés részeként lehetővé válik a „Cast to TV” funkció, azaz Chromecast és AirPlay 2 (iOS) révén vezeték-nélkül lesz átküldhető a streaming tartalom az arra alkalmas TV-re.

A felhasználói élmény fokozására javítanak a szolgáltatás kezelőfelületén, a lejátszás-vezérlésén és a csatornák közötti átváltáson is.

A szolgáltatás gazdája szerint ez „a legnagyobb frissítés az F1 TV platform 2018-as indulása óta”. Az élő közvetítés mellett a szolgáltatás több mint 2.000 órányi felvételt tartalmazó videotárához is hozzáférést biztosít.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Exit mobile version