F1 TV: az AirPlay és Chromecast támogatás mellé jönnek a TV alkalmazások is

Az F1 TV technikai frissítésével a video streaming 1080p/50Hz képsebességű lesz, működik a „Cast to TV” és jönnek az applikációk az Android TV, Apple TV és FireTV platformokra.


2018-ban indult a hivatalos Formula 1 streaming szolgáltatása, az F1 TV, aminek F1 TV Pro verziója mostanra már 6 nyelven 85 régióban érhető el.

A szolgáltatás az indulás óta idáig csak webböngészőből és a mobileszközök alkalmazásaiból volt nézhető, ami most végre megváltozik. Az F1 közleménye szerint az F1TV.com március 8-tól már új frissített verzióval működik és a versenyszezon első felében az iOS, Android, Amazon Fire táblagépekre is megérkeznek a frissítések. A jelenleg fejlesztés alatt álló F1 TV applikációk valamikor még ez évben jelennek majd meg Apple TV, Android TV és Amazon Fire TV platformot alkalmazó eszközökre, készülékekre.

F1 TV

Az új verzió révén a gyors mozgások zavartalanabb megjelenítése érekében a videó streaming másodpercenként 50 képkockás képsebességű és 1080p felbontású lesz.

A fejlesztés részeként lehetővé válik a „Cast to TV” funkció, azaz Chromecast és AirPlay 2 (iOS) révén vezeték-nélkül lesz átküldhető a streaming tartalom az arra alkalmas TV-re.

A felhasználói élmény fokozására javítanak a szolgáltatás kezelőfelületén, a lejátszás-vezérlésén és a csatornák közötti átváltáson is.

A szolgáltatás gazdája szerint ez „a legnagyobb frissítés az F1 TV platform 2018-as indulása óta”. Az élő közvetítés mellett a szolgáltatás több mint 2.000 órányi felvételt tartalmazó videotárához is hozzáférést biztosít.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .