HaziMozi

Loewe bild i: a márka új OLED csúcstévéi

Újra a csúcstévéket kínál a Loewe, a bild i OLED modelleket saját os7 platformmal, Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással.


Az elmúlt évek kihívásai után újjáélesztette a Loewe márkát a Skytec Group befektetési cég és a visszatérés a prémium TV-k piacára nem is váratott sokáig magára. A cég új bild i OLED TV modelljei a klasszikus Loewe dizájnjegyek mellett új fejlesztéseket is tartalmaznak.

Az IF Desing Awarsd 2021 elismerést is elnyerő bild (a képernyő németül) i OLED TV-k is tükrözik a Loewe letisztult esztétika és formatervezési részletek iránti elkötelezettségét, és hangsúlyozott szerepet kap a „Made in Germany” ethosza is.

A 164, 139 és 121 centis (65, 55 és 48 hüvelykes) méretű 4K OLED panellel kapható TV-k az új Loewe SL7 házzal, a nagy teljesítményű NT7 processzorral és az új Loewe os7 operációsrendszerrel kerülnek piacra.

Az újonnan kidolgozott SL7 házban magas képfeldolgozó teljesítmény működik, és van rajtuk négy HDMI bemenet nagy sávszélességű audió retúrcsatorna (eARC), magas képsebesség (HFR) és automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) funkciókkal, valamint van négy USB portjuk is. A Loewe os7 operációs rendszer – ami közös fejlesztés a Hisense-el, melynek TV-in VIDAA néven fut – gyors hozzáférést biztosít az összes jelenlegi és natívan integrált streaming szolgáltatáshoz, mint amilyen az Amazon Prime Video, a Netflix vagy a YouTube.

A Loewe bild i OLED TV-k természetesen alkalmasak a nagy dinamikatartományú HDR10, Dolby Vision és HLG videotartalmak megjelenítésére és kezelik a Dolby Atmos hangformátumot is, a további műszaki jellemzőket az cikk végén található képes táblázat foglalja össze.

A készülékek tartalmak felvételére, tárolására és időeltolásos megtekintésére szolgáló dr+ funkciója egy 1 TB kapacitású merevlemezes tárolót alkalmaz.

A TV-k letisztult vonalvezetésének része a hátra néző 2x 20 wattos „láthatatlan hangszórók”, de a TV-khez kínál már a márka külön megvehető hangrendszereket: a Klang Bar i vagy Klang Bar 5 mr hangprojektorokat és klang sub 5 mélynyomót.

Minden Loewe televíziónak része a Mimi Defined személyre szabott hangtechnológia. A Philips idei TV-iben is működő technológiát a Mimi Hearing Technologies együttműködésével dolgozták ki. Az eljárás a felhasználók millióinak adataira támaszkodva határozza meg és nyújt személyre szabott hangélményt az életkorhoz igazodva, vagy a Mimi alkalmazáson belüli platformján keresztül a felhasználót egyéni hallásvizsgálatra hívva, és így valóban testre szabott hangmegszólaltatást nyújtva.

Az egyebek mellett a Sound United márkáit (Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology) is forgalmazó Horn Distribution Kft. képviseli idehaza a Loewe termékeit is. Hazánkban a bazaltszürke kivitelű új Loewe OLED TV-ket az alábbi árakon kínálják, és opcionális extraként fali, padló és „floor2ceiling” állványokkal is rendelhető hozzájuk.
Loewe bild i.65 dr+ 1.299.990 Ft
Loewe bild i.55 dr+ 1.049.990 Ft
Loewe bild i.48 dr+ 949.990 Ft


Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Exit mobile version