HaziMozi

Acer Nitro G550: új vetítő játékhoz 4K HDR kompatibilitással

Az új Acer Nitro G550 1080p felbontású képet vetít Rec.709 színtérrel, de kompatibilis a 4K HDR videojátékokkal is a 120 Hz-es képsebesség mellett csak 8,3 ms a bemenetről mért késleltetése (Input Lag).


A számítógépes játékhoz fejlesztett Acer Nitro termékcsaládba tartozó új G550 vetítő egy DLP chippel és hatszegmenses (RGBRGB) színkerékkel állítja elő a Full HD felbontású és a Rec.709 színteret reprodukáló képet. A még ECO módban is 1.760 ANSI lumen fényáramot biztosító lámpa fényerejét „Dynamic Black” technológiával szabályozva 10.000:1 a projektor specifikált dinamikus kontrasztarány, a beépített „LumiSense ” technológia pedig a kockánként elemezett képtartalomnak megfelelően intelligensen optimalizálja a kép fényerejét és színtelítettségét. A „BluelightShield” eljárás a szemet védve 3 fokozatban akár 30%-kal szűrheti a kép kék fényszintjét a tartalomnak megfelelően dinamikusan optimalizálva azt.

A Nitro G550 már 2,7 méter távolságból meg tud vetíteni egy 2,54 méter (100 hüvelyk) átlójú 16:9 arányú vásznat, így a vetítő mögött állva is hatalmas képet élvező játékosok állva, hadonászva nem tudják megzavarni a vetítést.

A projektor a 120 Hz-es nagy képsebességű játékokat is képes megjeleníti, és ekkor bemenetről mért késleltetése (Input lag) csupán 8,3 milliszekundum, ami meggyőző lehet minden számítógépes vagy konzoljátékos számára.

A projektor sztereoszkóp (3D) képet is meg tud jeleníteni akár játékhoz, akár 24p-s 3D filmekhez 144Hz-es frissítéssel aktív 3D szemüveggel. Ezek a szemüvegek szinkronizálhatóak DLP-Link vagy – a 3D SYNC kimenethez csatlakoztatott jeladóval – RF jellel is.

A vetítő rendelkezik egy HDMI 2.0a bemenettel, ami HDCP 2.2 tartalomvédelme miatt a 4K és HDR tartalmakat is kezeli, származzanak azok Ultra HD Blu-ray lejátszóról, játékkonzolról vagy streaming médiaeszközről.

Az Acer Nitro G550 249.990 Ft-os javasolt fogyasztói áron kapható idehaza.

Az Acer Nitro G550 főbb műszaki jellemzői:

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Exit mobile version