HaziMozi

Netflix: letöltés funkció a Windows 10 alkalmazásban is

1. Oldal

A Netflix 2016 végén vezette be bizonyos tartalmainak offline megtekintésének lehetőségét Android és iOS eszközökön, és most ugyanez a letöltési lehetőség a Windows 10 PC-ken és a mobileszközökön is elérhető.


Hosszú hezitálást követően a Netflix 2016 decemberétől már letölthető tartalmakat is kínál Android és iOS mobileszközökre. Rájöttek ugyanis, hogy a streaming szolgáltatás globális terjedése mellett szükség van a tartalmak offline megtekintésének lehetőségére is, ott ahol gyenge a széles sávú internetes lefedettség, illetve az éppen úton lévők számára is nagyon praktikus letöltési funkció.

Netflix_Windows_10_letoltes.jpg
A Windows Central cikke szerint, a Netflix legújabb Windows 10 PC alkalmazást érintő szoftverfrissítése azt a funkciót adja hozzá, „Download & Go” elnevezéssel.

Az frissítés egyelőre csak a Windows 10 PC alkalmazására vonatkozik, de feltehetően rövidesen megjelenik a Windows 10 Mobil és az Xbox One alkalmazásváltozatokra is, hogy táblagépeken, okostelefonokon és a játékkonzolon is működjön a letöltés funkció.

A Netflix saját „eredeti” filmjei mind letölthetőek, de a megszerzett jogoknak megfelelően nem minden tartalom elérhető offline megtekintésre.

A Windows Store Netflix alkalmazás frissítése már elérhető.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

Töretlen a streaming tartalomszolgáltatások térnyerése
Már Oscar-díjat is nyertek Amazon és Netflix produkciók
Netflix: már letölthető tartalmak is vannak mobil eszközökre
Netflix: már Windows 10 PC-n is nézhetőek a 4K tartalmak
Netflix: nem gond a jelszómegosztás, mert jól megy a bolt
Exit mobile version