Netflix: már letölthető tartalmak is vannak mobil eszközökre

1. Oldal

Sokáig vonakodott a Netflix lehetővé tenni a letöltést, de most már ez a funkció is működik Android és az Apple iOS eszközökön, hogy internetes csatlakozás hiányában is lehessen filmeket nézni.


Az új letöltési funkcióval olyan helyeken is nézhetővé válnak a Netflix tartalmai, ahol nincs internetelérés, például útközben egy repülőgépek fedélzetén. Azonban nem a teljes Netflix filmkínálat tölthető le, mert úgy tűnik néhány jogtulajdonos stúdió ebben nem partner. A Netflix saját produkciói azonban mind letölthetőek, és a kínálat a jövőben tovább bővül majd.

Netflix letoltheto.jpg
A Netflix alkalmazást iPhone/iPad vagy Android mobilkészüléken megnyitva – jelenleg csak ezeken az eszközökön támogatott az offline filmnézést – egy új „Available for Download” vagyis „Letöltésre elérhető” szekció is megjelenik.

Egy órányi HD minőségű tartalomhoz kb. 50-60 Megabájtot kell tudni tárolni a készüléken, vagyis egy TV sorozat egész szezonjának letöltéséhez tetemes szabad tárolókapacitásra van szükség. Le lehet persze tölteni alacsonyabb SD minőségben is a filmeket.

A letöltött tartalom csak korlátozott ideig, jellemzően 48 órától egy hétig nézhető meg.

A letöltési funkció az összes Netflix előfizetéssel elérhető csak frissíteni kell az alkalmazást az említett eszközökön.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

Netflix: már Windows 10 PC-n is nézhetőek a 4K tartalmak
Netflix: nem gond a jelszómegosztás, mert jól megy a bolt
Netflix: több mint 150 órányi HDR és Dolby Vision tartalom idén
Netflix: már elérhetőek a HDR10 és Dolby Vision filmek
Magasabb követelmények a Netflix ajánlott TV-kre
Bővül a Netflix és az Amazon Prime 4K tartalomkínálata 2016-ban
Netflix: már Magyarországról is elérhető az online videotéka

Egy hozzászólás “Netflix: már letölthető tartalmak is vannak mobil eszközökre” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .