Impresszum

A Házi-Mozi Portál (hazi-mozi.hu) a téma iránt érdeklődők kedvelt internetes felülete, cikkeket, híreket, termékinformációkat nyújtó magazin, mely a házi-mozi alapjaival, technológiáival és újdonságaival kapcsolatos szakmai, de közérthető tartalmakat közöl.

A Házi-Mozi Portál 2002 januárjában jelent meg a világhálón, s azóta a téma iránt idehaza érdeklődők kedvelt internetes felületévé vált. A portál a témával foglalkozó cikkeiben közérthető ismereteket és tájékoztatást nyújt az olvasóknak a házi-mozizás gyakorlati kérdéseiről, technológiáiról és trendjeiről. A termékismertetők házimoziban használatos készülékeket, berendezéseket, eszközöket és szolgáltatásokat értékelnek. A portál ezenfelül a témakört érintő napi friss híreket jelentet meg.

A Házi-Mozi Portált indulása óta szinte egymagam (dr. Matuska József) szerkesztem. Híradástechnikai szakon végzett villamosmérnökként, majd digitális rendszertervező szakmérnökként – egyetemi kisdoktori fokozatot szerezve – évtizedekig dolgoztam a professzionális hang- és stúdiótechnika területén, de mindig is szenvedélyem volt a szórakoztatóelektronika és azon belül is a házi-mozi. A portál tulajdonos-szerkesztőjeként igyekszem független, elfogulatlan  és hasznos tartalmat kínálni.

A weboldal üzemeltetője:
dr. Matuska József Pál
1056 Budapest, Irányi utca 1. Fél em. 3.

Tárhelyszolgáltatónk:
Inclust Systems Kft.
1054 Budapest, Honvéd utca 8 I./2.
E-Mail: supportinclust.com