Szerzői jogok

A Házi-mozi portál (hazi-mozi.hu) weboldalra belépők elfogadják és kötelezettséget vállalnak az alábbi szerzői jogi feltételek betartására, bárminemű regisztráció nélkül is.

  • A Házi-mozi portál tulajdonos-szerkesztője fenntart minden, a weboldal tartalmának másolásával és másodlagos közlésével kapcsolatos jogot, történjen az bármely módon.
  • A Házi-mozi portál weboldalon megjelenő tartalmakat szerzői jog védi. Az oldalon megtalálható bármely tartalom részben vagy egészében történő másodlagos közléséhez vagy adatbázisban való felhasználásához a tulajdonos-szerkesztő előzetes írásos engedélye szükséges. A másodlagosan közölt tartalom és annak formai elemei az írásos engedély birtokában sem módosíthatóak.
  • A Házi-mozi portál weboldal illetve annak tartalma kizárólag személyes felhasználás céljából tárolható illetve kinyomtatható, de az így megőrzött tartalmak terjesztése, másodlagos közlése sem megengedett írásos engedély nélkül.
  • Más webes felületeken előzetes engedély nélkül elhelyezhető a Házi-mozi portál bejegyzéseinek címe és bevezetőszövege, valamint bármely weboldalára mutató hivatkozás (URL link). Ugyancsak előzetes engedély nélkül teljes egészében másodlagosan közölhetőek a Házi-mozi portál „Hírek” rovata alá tartozó bejegyzések eseti, azaz nem rendszeres jelleggel a forrás megjelölése és a Házi-mozi portál weboldalra mutató link kihelyezésével. Az utóbbi esetre a Házi-mozi portál tulajdonos-szerkesztője fenntartja magának a jogot, hogy bármikor – indoklás nélkül – a másodlagosan közölt tartalom illetve hivatkozás eltávolítását kérje.
  • A Házi-mozi portál weboldalain megjelenő hirdetések ugyancsak védelem alá tartozó szerzői jogait a mindenkori megrendelő birtokolja. A hirdetések tartalmáért a megrendelő felel, azért a Házi-mozi portál tulajdonos-szerkesztője semmilyen felelősséget nem vállal.
  • A Házi-mozi portál által közölt szándékunk ellenére pontatlan vagy félrevezető adatok és információk felhasználásából eredő következményekért felelősséget nem vállalunk.

Copyright © 2003-2018 dr. Matuska József tulajdonos-szerkesztő.
Minden jog fenntartva.