A Marantz új univerzális DVD lejátszója THX minősítéssel.

1. Oldal

A sok kritikát kapott DV8300-at követően még ebben a hónapban bemutatkozik az új típus a DV8400. Az ezüst vagy fekete színekben megjelenő készülék megkapta a THX Select státuszt és minden tekintetben kiérdemli a high-end DVD titulust.
A DV8400 mindenekelőtt azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy szinte minden lemezformátumot képes lejátszani, legyen az DVD-Video, sokcsatornás DVD-Audio, vagy SACD, DVD-R/RW esetleg DVD+R/RW. De ami igazán figyelemre méltó, hogy rendelkezik egy (PAL progresszív letapogatás kompatíbilis) Dvi-D tisztán digitális videó kimenettel, amit megfelelő bementtel rendelkező projektorral vagy plazmával összekötve garantált a kiváló képminőség.

DV8400.bmpA videojelet egy 12-bit/108MHz-es precíziós NSV átalakító teszi digitálisból analóg tartományba, míg a hangminőséget a 24-bit/192kHz-es konverterek, a Marantz egyedi, IC-ket kiváltó mind a hat csatornán diszkrét HDAM áramköri lapjai és a külön az audió szekciót árammal ellátó tápegység garantálja.

A rézbevonatú ház és az RGB-s Scart, valamint a komponens videó kimenetek természetes tartozékai a készüléknek. Ha majd kapni lehet nálunk is, akkor hozzávetőleg félmillió forintot kell érte leszurkolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .