Jönnek az új JVC DVD lejátszók

1. Oldal

Rengeteg új termék gördül le a JVC gyártósorokról ezekben a pillanatokban is, amelyek lassan az itthoni polcokra is felkerülnek. Ezek közül most a DVD lejátszókat bemutatjuk be röviden.
XV-DDV1

Egy jól kitalált ötvözet, amely egyszerre DVD lejátszó és HDD (vagyis merevlemezes) felvevő. A merevlemez 80 GB mérettel bír, amely több mint 80 órányi anyagot képes rögzíteni (SP módban 8.5Mbps adatsebességnél 20 óra, DVD minőségben). Ügyes megoldás, hogy a rögzítéssel egy időben képes lejátszani a DVD filmet, így nem maradunk le semmiről. Lejátszási formátumait tekintve szinte mindent tud (DVD, DVD-Video, DVD-R, DVD±RW (Video Formátum), CD, SVCD/VCD, CD-R/RW, MP3, JPEG (CD-R/RW-n).
Várható ára: 450 000 Ft.

XV-DDV1.jpg

XV-NA77

Az új lejátszók közül a legtöbbet tudó, amely a jövő igényeihez igazodik. Nem csak DVD-Video, de DVD-Audió lejátszására is képes, ezeken felül pedig minden további létező formátumot, még a most divatossá váló WMA és MP3 tömörített hangot, valamint JPEG képeket is, amelyeket CD-R/RW-re írtunk föl. Beépítették a Dolby Digital/DTS/MPEG dekódert is, biztos, ami biztos. A kép- és hangminőség érdekében ultragyors 1 chip-es AV dekóder IC-vel oldják meg a dekódolási processzálást, 192kHz/24-bit audio D/A és 12-bit/108MHz video D/A átalakítókat alkalmaznak, továbbá bevetik a korábbról ismert VFP (Video Fine Processing) eljárást is, és természetesen RGB jelet is foghatunk a Scart csatlakozón. Küllemben is korszakalkotó a berendezés, hiszen mindössze 4,5 cm magas.
Várható ára: 100 000 Ft.

XV-NA77.jpg

XV-N55

Az XV-N77-es kistestvérét köszönthetjük ebben a modellben. Küllemében szinte teljesen megegyezik a nagytestvérrel, de bizonyos tudástól megfosztották. Kikerült belőle a Dolby Digital/DTS/MPEG dekóder, a DVD audio lejátszás képessége és a video D/A átalakító csak 10-bit/54MHz. Ezen felül a technológia maradt, így akik a zenehallgatás helyett a mozizást részesítik előnyben és rendelkeznek egy jó processzorral, biztosan kedvelni fogják.
Várható ára: 75 000 Ft.

XV-N30/33

Akik a visszafogottabb, kevésbé extravagáns és szolidabb árú készülékek között keresgélnek, azoknak az XV-N33/30 lesz a megfelelő választás. DVD-Video, DVD-R, DVD±RW, CD, SVCD/VCD, CD-R/RW és MP3 formátumokat fog tudni megjeleníteni, mindezt az XV-NV55 belsejében lévővel azonos hardver segítségével. A készülék magassága ez esetben is csekély, mindössze 5,3 cm lesz. A 30-as és a 33-as között a különbség, hogy az előbbi fekete, míg az utóbbi ezüst színben pompázik.
Ára (mivel már kapható): 45 000 Ft.

XV-N33.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .