NEC: plazma TV újdonság

1. Oldal

A 107 cm (42 Inch) képátlójú NEC T1000 plazma TV beépített TV vevővel, DVI csatlakozóval elegáns külsővel és rendkívüli fényerejű ugyanakkor nagy kontrasztú képével igyekszik meghódítani a vevőket.
A 107 cm (42 Inch) képátlójú 16:9-es képformátumú, 852×480 pixel felbontású új NEC plazma TV rendkívüli kontrasztot és kíváló képminőséget ígér. A T1000 kép a képben funkció lehetővé teszi, hogy egy másik képet láthassunk az éppen zajló műsorban, a beépített hangsugárzók pedig gazdag sztereó hangot kínálnak. A vékony, ezüstszínű képernyőkeret elegáns formaterve bármely környezetbe ízlésesen illeszkedik.

NEC T1000, azaz a Terminátor
NEC T1000, azaz a Terminátor


A készülék mégis legvonzóbb tulajdonsága a széles skálájú csatlakoztathatóság. Nagyon rugalmasan köthető össze az összes audiovizuális készülékkel, DVD lejátszóval vagy kábel- és műholdvevővel. Különösen a nagyfelbontású televíziózásban elterjedt HDCP tartalomvédelmi rendszerrel kompatibilis DVI csatlakozó tehet jó szolgálatot.

Az NEC T1000 már idehaza is kapható 625.000 Ft-os fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .