Panasonic DIGA DVD felvevő újdonságok

1. Oldal

Az új DMR-ES10 és a DMR-EH50 képjavító technológiája LP üzemmódban is több mint 500 soros vízszintes felbontást tesz lehetővé, és bekapcsolásukat követően a felvétel akár 1 másodpercen belül megkezdhető.
Az asztali DVD írók piacán betöltött vezető szerepét megerősítve a Panasonic két új DIGA DVD felvevőt mutat be a DMR-ES10-et és a DMR-EH50-et.

A termékcsalád egyik jellemzője a villámgyors indulási válaszidő, melynek köszönhetően, a készülékek bekapcsolását követően a felvétel akár 1 másodpercen belül megkezdhető. A másik újdonság az LP üzemmód javított, 500 soros függőleges felbontása, mely kétszer élesebb képet eredményez, mint a múlt évi modellek. Az új 12-bites, magasabb mintavételezési frekvenciájú videó A/D konverter a legapróbb képrészletek megörökítését és nagymélységű egyenletes felvételek készítését szolgálja. Az új modellek a PAL progresszív képfrissítésnek köszönhetően nagy képméretben is részletekben gazdag, zavarmentes képet nyújtanak a lejátszás során.

DMR-ES10_600px.jpg
DMR-ES50_600px.jpg
DMR-ES50_remote_150px.jpg


A két új modell, a DMR-ES10 és a DMR-EH50 – a szokásos DVD-R és DVD-RAM formátum mellett – DVD-RW (videó formátum) és DVD+R lemezekre is képes felvételt készíteni a személyi számítógépekkel és DVD lejátszókkal való minél szélesebb kompatibilitás érdekében. Az új DVD felvevők DVD-RAM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-Audio, DVD-Video, Video CD, Audio CD (CD-DA), és CD-R/RW formátumú lemezek, az utóbbiakon pedig MP3/JPEG fájlok lejátszására képesek.

A Panasonic DIGA DVD felvevők a DVD-RAM formátum minden előnyével rendelkeznek; melyek közé tartoznak az egyidejű felvétel és lejátszás, a véletlen elérés, a csúsztatott idejű lejátszás, a lemezen történő szerkesztés, és a TV műsorok valamint állóképek azonos lemezen történő rögzítését lehetővé tévő többformátumú adat-kompatibilitás funkciói.

A DMR-EH50 80GB kapacitású merevlemezére akár 142 órányi felvételi készíthető, a felhasználóbarát „Smart Wheel” távvezérlő segítségével, pedig soha nem látott gyorsasággal kereshetőek meg és játszhatóak le a felvett műsorok (200x-os gyorskeresés és gyorsított lejátszás közbeni egyenletes keresés). A készülék beépített SD Memóriakártya olvasója alkalmassá teszi azt az ilyen kártyán tárolt JPEG képek megjelenítésére, és gyors, egyszerű megosztást és kapcsolatot biztosít a DVD felvevő és sok más személyi számítógép, digitális fényképezőgép és kamera-rekorder, valamint egyéb SD-kompatbilis A/V berendezés, mint például a Panasonic teljes mértékben integrált VIERA plazma TV-i között.

A DMR-ES10 áprilistól, a DMR-EH50 májustól kerül forgalomba Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .