Panasonic Media Center App: megszűnik a TV-k funkciója mögötti szolgáltatás

A Panasonic TV-k és HDD felvevők TV Anywhere és TV Anytime funkcióihoz használt Panasonic Media Center App 2023. október 18-tól nem működik tovább.


A Panasonic TV-k és HDD felvevők körülbelül egy évtizede használható igen hasznos funkciói mögül tűnik el a cég támogatása rövidesen.

Panasonic Media Center

A TV Anywhere és TV Anytime funkciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók okostelefonon vagy táblagépen akár otthonuktól távol nézhessenek meg élő vagy rögzített tévéműsorokat a Panasonic Media Center App alkalmazáson keresztül. Emellett az alkalmazással házon kívül is be lehetett állítani tévéműsorok időzített felvételét.

Panasonic Media Center menü

A funkciók kiszolgálásának beszüntetését leginkább az indokolhatja, hogy egyre kevésbé nézettek a műsorsugárzással terjesztett, vagyis a készülékekbe épített vevő (tuner) segítségével elérhető tartalmak. Ezek helyébe mindinkább a streaming videoszolgáltatások lépnek, amelyek feleslegessé teszik a TV Anywhere és TV Anytime funkciókat.

A Panasonic 2023. október 18-án szünteti meg az alkalmazás mögötti szolgáltatást, amiről a cég a következő hivatalos értesítést jelentette meg:

Értesítés a Panasonic Media Center App megszüntetéséről

Sajnálattal értesítjük, hogy a Panasonic Media Center App szolgáltatása 2023. október 18-án megszűnik, és ezzel egyidejűleg az okostelefonos alkalmazás letöltése is megszűnik.

Elnézést kérünk a felhasználóinknak okozott esetleges kellemetlenségekért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatás megszűnése után, még ha az alkalmazás már telepítve is van a készülékén, nem lesz többé lehetősége a szolgáltatásba való bejelentkezésre vagy az alkalmazás használatára.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .