Samsung: októbertől megszűnik a Smart View alkalmazás támogatása

A 2011-2015 közötti Samsung okos TV-k „Smart View” távirányító alkalmazása többé nem kap támogatást és októbertől már le sem tölthető, már csak az újabb „SmartThings” app marad.


A 2011-ben piacra került Samsung okos TV-k „Smart View” távirányító alkalmazásával a felhasználók mobileszközeikről képeket és videókat küldhettek a készülékre, TV alkalmazásokat indíthattak el, és később a márka első The Frame TV-jén ezzel is használhattáks az Art módot.

A Sammobile által közzétett szervizbejelentés szerint az Android és iOS alatt is működő alkalmazás 2020. október 5-től többé már nem lesz támogatott.

„Sajnos a Smart View alkalmazás 2020. október 5-től már nem lesz támogatott. Felhívjuk figyelmét, hogy ha törli a Smart View alkalmazást a mobileszközéről, akkor azt nem fogja tudni újra letölteni. Továbbra is használható a Smart View app kivéve, ha törli az alkalmazást.” – áll a közleményben.

A már letöltött alkalmazás tehát továbbra is működik, de október 5-e után már tölthető le újra egy meglévő vagy új mobileszközre. Ugyanakkor több felhasználó is panaszkodik, hogy az alkalmazás legutóbbi frissítése óta nem működik megfelelően.

A Samsung a felhasználókat a számos azonos funkcióval rendelkező újabb „SmartThings” alkalmazás felé tereli. Ez az alkalmazás is ingyenesen érhető le Android és iOS mobileszközökhöz, de csak 2016-os vagy későbbi Smart TV-kkel működik, így sok Samsung TV-tulajdonos marad távirányító alkalmazás támogatás nélkül.

A közlemény szerint: „A 2016-os K5500, 2017-es M5500 feletti és a The Frame modellek esetében élvezhető az új mobil- és TV-élmény, a Samsung SmartThings alkalmazás telepítésével a Google Play Store, a Samsung Galaxy Store és az Apple App Store áruházból.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .