Samsung: Remote Access funkció a márka 2019-es okos TV-in

A 2019-es Samsung Smart TV-k „Remote Access” funkciójával vezeték-nélkül a TV képernyőjén át érhetőek el csatlakoztatott eszközök és felhőszolgáltatások.


A Samsung által bejelentett új „Remote Access” funkció a márka okos TV-in lesz elérhető 2019-től kezdődően. A funkció vezeték-nélküli kapcsolatot biztosít a hálózatra csatlakozó PC-kkel, táblagépekkel és okostelefonokkal lehetővé téve a felhasználóknak, hogy okos TV-jük képernyőjén át távolról érjenek el és kezeljenek az eszközökön futó kompatibilis programokat és alkalmazásokat.

A „Remote Access” révén billentyűzet, egér és más beviteli eszköz, csatlakoztatható a Samsung okos TV-hez, és annak képernyőjén lehet megjeleníteni a távolból elért PC-n futó webes böngészőt vagy játékot. A funkció hozzáférést biztosít webböngésző alapú irodai felhőszolgáltatásokhoz is, így a felhasználók okos TV-jükön is elérhetik és kezelhetik dokumentumfájljaikat.

A Samsung a VMWare céggel dolgozik együtt a funkció fejlesztésén, és a VMware Horizon szoftver biztosít virtuális asztalt a felhasználóknak.

Hyogun Lee, a Samsung Electronics vizuális megjelenítő üzletágának alelnöke nyilatkozata szerint: „A Samsung elkötelezett amellett, hogy intuitív és kényelmes felhasználói élményt biztosítson a fogyasztóknak. A „Remote Access” segítségével a fogyasztók közvetlenül a TV-jük képernyőjén keresztül könnyen elérhetik több csatlakoztatott eszközükön telepített különböző programokat, alkalmazásokat és felhőszolgáltatásokat. A továbbiakban partnereinkkel közösen arra törekszünk, hogy bővítsük a „Remote Access” kompatibilis termékek körét és a felhasználók számára még több szolgáltatás váljon elérhetővé.”

Azt, hogy a szoftver mely platformokkal és hardverekkel működik együtt jelenleg még nem tudható.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .