Új Harman/Kardon DVD 31 és DVD 22 DVD lejátszók

1. Oldal

Pixelenkénti videó jelfeldolgozás, fejlett mélyhang-menedzsment és széles lejátszási kompatibilitás jellemzik az új DVD lejátszókat.
Rövidesen idehaza is kapható lesz az igényességéről híres Harman/Kardon új DVD-Audio/Video lejátszója a DVD 31 és a DVD-Video lejátszó DVD 22. Mindkét progresszív képfrissítésű készülékbe a kimagasló minőség és a rugalmas működés érdekében a gyártó legfejlettebb digitális audió és videó technológiáit építi, közte az innovatív pixelenkénti videó jelfeldolgozást, mely figyelemreméltóan realisztikus képminőséget biztosít, és 24-bit/192kHz-es audió D/A átalakítást a nagyfelbontású hang érdekében.

Az integrált digitális jelfeldolgozó processzorral megvalósított „pixel-by-pixel” azaz pixelenkénti képvisszaállítás a soronkénti progresszív képfrissítéshez képest sokkal jobb képminőséget eredményez, mely finomabb, kimagasló részletgazdagsággal és kontraszttal rendelkező valóságosabb képekben nyilvánul meg.

Harman/Kardon DVD 22
A DVD 31 és DVD 22 a DVD mellett képesek lejátszani a DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezeket, és mindkét lejátszó megfelel az Audio-CD, Windows Media® Audio (WMA), MP3 és JPEG fájlok CD, CD-R, CD-RW lemezekre írt változatainak is.

A Harman/Kardon újonnan kifejlesztett saját navigációs kezelőfelülete révén a különböző lemezek (titles), azok jelenetei (chapters), a hangsávok, fájlok és mappák könnyedén érhetőek el. Mindkét lejátszó kimagasló minőséget és kényelmes használhatóságot kínál, beleértve a házi- mozi rendszerbe integráláshoz szükséges rugalmas csatlakoztathatóságot is. A fentiek mellett az audiophile zenekedvelők számára a DVD 31 a legkiválóbb minőségű sokcsatornás DVD-Audio lejátszást is biztosít.

Harman/Kardon DVD 31
Mindkét lejátszó ultra-vékony, funkcionális formatervű megjelenése feltűnő, ugyanakkor bármely házi-mozi rendszerhez könnyedén illeszthető.

A várhatóan jövő hónapban már kapható DVD 31 109.000 Ft, a DVD 22 69.000 Ft áron kerül az üzletek polcaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .