A kínai TCL Európában is TV piaci terjeszkedésre készül

1. Oldal

A TCL már ott van az USA piacán, és az év második felében már jelentős terjeszkedésre készül Európában is. A kínai TV gyártó 700 € áron (kb. 215.000 Ft) kínál majd Ultra HD TV-t.
A kínai TV gyártók az elmúlt években jórészt hazai piacuk bővülésesének köszönhetően jelentősen növelték eladásaikat. Különösen az Ultra HD TV-k eladásában aktívak, amit a hozzájuk való panelek gyártásának felfutása is igazol.

TCL_S7606.jpg
A TCL az elmúlt néhány hónap során már feltornázta magát a világ harmadik legnagyobb TV gyártójának, és az Egyesült Államokban tavaly óta már kapható 4K Ultra HD TV-ik után készül belépni az európai piacra. Az első TCL Ultra HD TV-k 102 és 124 centis (40 és 49 inch) méretben 700 és 1000 € (kb. 215.000 és 307.000 Ft) áron lesznek kaphatóak a Hardware.info szerint.

Az S7606 sorozatú TV-k Ultra HD LCD paneljét a CSOT (China Star Optoelectronics Technology), gyártja, amely a TCL LCD panelgyártója. A TV-k Smart TV funkciókkal, alkalmazásokkal és 3D képmegjelenítéssel rendelkeznek. A TCL Európában Thomson és a Pioneer márkanevével is értékesít TV-ket.

A TCL európai terjeszkedéséről a szeptemberi berlini IFA 2014kiállításon tesz közzé további részleteket.

Kapcsolódó linkek:

Már havi több mint 1 millió Ultra HD TV panel készül
Thomson 4K Ultra HD TV-k kedvező áron az európai piacra
Újra vannak Pioneer TV-k, de ezek nem azok
TCL: 4K Ultra HD TV-k olcsóbban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .