A Sony új WEGA Engine™ LCD televíziói

1. Oldal

Az új SG és HG modellek új kategóriát – a kisméretű, síkpaneles TV – képviselnek a Sony palettáján.
A magas minőségű LCD televíziók iránti folyamatosan növekvő igény kielégítésére a Sony a WEGA Engine technológiával rendelkező új SG és HG modellcsaládjait veti be. A síkpanel TV készülékek képminőségének javítására kifejlesztett digitális jelfeldolgozó eljárások természetes, tiszta és éles képeket állítnak elő. Az elegáns új modellek 2004. márciusának végétől kerülnek a boltokba.

„A Sony új vizekre evez a piacon a KLV-26HG2 és KLV-21SG2 televíziók bemutatásával” jelentette ki Takashi Itagaki, a Sony Television Europe alelnöke. ”A beépített WEGA Engine, a Dolby Virtual, a BBE és a Memory Stick meghajtó jóvoltából ezek a TV készülékek páratlan LCD élményt nyújtanak a vásárlóknak. Várakozásaink szerint az SG és HG sorozatok 2004 folyamán kibővítik a high-end készülékek piacát.”

Sony KLV-26HG2 kepalairas=Sony KLV-26HG2
A KLV-26HG2 és a KLV-21SG2 televíziók W-XGA (1280×768 pixel), illetve XGA (1024×768) felbontású, 170°-os látószögű LCD panellel rendelkeznek. Mindkét modell formaterve új, az előlap alumínium, a hangszórók kétoldalt elhelyezkednek el. A készülékek ideálisak a kisebb nappalik, dolgozószobák és akár hálószobák számára is, ahol azok megjelenése fontos. A KLV-26HG2 a Sony első 66 centis LCD televíziója nagyobb helyiségek számára is megfelelő méretű megoldást kínál.

A 2 SCART csatlakozó aljzat mellett a kamkorderek számára az előlapon elhelyezett AV bemeneteken, és a házi-mozi rendszer csatlakoztatására szolgáló audió kimeneti csatlakozókon túl a KLV-26HG2 és a KLV-21SG2 is rendelkezik egy JPEG/MPEG kompatibilis Memory Stick meghajtóval. Ez egyszerű és gyors lehetőséget biztosít a Memory Stick médián tárolt videoklipek lejátszására és digitális fényképek megjelenítésére, továbbá problémamentes kapcsolatot jelent más Memory Stick termékekhez, mint például digitális fényképezőgépek, digitális kamkorderek és VAIO PC-k.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .