A Thomson első DVD felvevője

1. Oldal

A Thomson sem maradhat ki a DVD felvevők egyre bővülő kínálatából és ezt a vadonatúj DTH 8000-as piaci megjelenése jelzi. Az idehaza a forgalmazó által javasolt 199 999 Ft helyett többnyire 150 000 Ft körüli áron kínált készülék a Philips kifejlesztésű DVD+RW lemezformátumra készíti a felvételeket, de a Thomson nem győzi hangsúlyozni, hogy a DTH 8000 nem valamely Philips készülék újracsomagolt változata.

A készüléken hat minőségi szintű felvételi üzemmód közül választhatunk. A legjobb minőségben egy óra vehető fel az egyoldalas lemezre, a leghosszabb felvételi módban pedig 8 óra rögzíthető. Egy RGB SCART bemenet biztosítja a lehető legjobb felvételi minőséget.
Thomson DTH 8000
A DTH 8000 más rivális készülékekre eddig nem jellemző lehetőségeket is kínál. Rendelkezik a műholdvevők vezérlésére alkalmas vezetékes infravörös adóval is, a lemezkönyvtár rendszer akár 200 felvétel adatait képes tárolni, és van egy USB portja, melyen keresztül MP3 és JPEG fájlok olvashatóak be a készülékbe és rögzíthetőek a DVD-re.

A Thomson Navilink rendszere sem érdektelen, mely Electronic Programme Guide (elektronikus program eligazító) szolgáltatása a teletextből képes kihámozni a műsorok adatait és beállítani a felvételi időzítőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .