DisplayMate díjas az NEC 61XM2 plazmaképernyő

1. Oldal

Az NEC legújabb nagyfelbontású, 155 centis képátlójú plazmaképernyője a 61XM21906 nyerte el a DisplayMate „legjobb videó hardver” 2004-es címét a plazmaképernyő
A 61XM21906 az ötcsillagos osztályzatot az egyesült államokbeli DisplayMate laboratóriumaiban elvégzett intenzív teszteket követően biztosította magának, ahol a képminőség (a fényerőt és a színtisztaság) alapján hozták meg a döntést.

A siker egyik titka az NEC „Gamma-12” technológiája, mely 4096 szürkeárnyalatot képes megkülönböztetni a képernyőn, s így a kép sötét területein is jobban kivehető és torzítatlanabb képátmenetek jeleníthetőek meg. A színelőállítást tökéletesíti tovább az „AccuCrimson” eljárás, mely a tiszta vörös szín előállítása érdekében elnyomja a narancssárga árnyalatokat, és a „Capsulated Colour Filter”, mely a mélyebb feketék, a ragyogóbb fehérek és az elevenebb színek pontos színvisszaadását teszi lehetővé.

A 61XM21906 az NEC 106 cm-es, 127 cm-es és 155 cm-es valódi nagyfelbontású un. wide XGA képernyős PlasmaSync termékcsaládjának tagja. Ezek a készülékek az NEC technológiáinak – melyről tudható, hogy rövidesen a Pioneer birtokába kerülnek – felhasználásával a funkcionalitás és teljesítmény új szintjét ígérik, és közcélú valamint magáncélú alkalmazásra egyaránt megfelelőek, legyen szó akár szórakozóhelyről, eladótérről és házi-moziról.

NEC PlasmaSync képernyők
A DisplayMate a képmegjelenítő készülékek beállításának és megítélésének iparági szabvánnyá vált eszköze, mely több mint 50 ország 200 kiadványának szerkesztői tesztszabványa is egyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .