Epson EMP-TW10 nagyobb fényerővel és jobb kontraszttal

1. Oldal

A megújult Epson alapvetítő az EMP-TW10H.
Az Epson EMP-TW101410 házi-mozi vetítő helyébe lépő EMP-TW10H sok tekintetben jobb, mint elődje. Fényereje nagyobb (1200 ANSI Lumen) és a gyártó automatikus „Cinema Filter” funkciójának köszönhetően kontraszt aránya is jobb (800:1).

A vetítőben ott az Epson megszokottan jó optikai technológiája, a többrétegű szilícium vékonyréteg tranzisztoros aktív mátrix D3 LCD képmodulátorra épül (854 x 480 pixel felbontás, 16:9 képarány). Négy előre meghatározott színbeállítás közül választhatunk a különböző környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodva: Theatre, Theatre Black, Living Room és Dynamic. Az EMP-TW10H ezzel a fényerővel akár 7,6 méter átlójú képet is gond nélkül képes vetíteni, és az 1,54 szeres optikai zoom révén még kisebb szobában sem kell a nagy képméretet nélkülözni, mert 2 méter távolságból már 2,03 méteres képátló vetíthető a projektorral.

Az EMP-TW10H univerzális csatlakoztatást biztosít, találunk rajta számítógépes analóg RGB VGA bemenetet (XGA jelet is fogad) D-Sub15-ös csatlakozón éppúgy, mint kompozit videó (RCA), S-Video (Hosiden) és komponens videó (3xRCA) bejáratokat a hozzájuk tartozó hangbemenetekkel. Vezérelhetőséget egy D-Sub9-es csatlakozón keresztül elérhető R-S232C interfész biztosít.

EPSON EMP-TW10H
A vetítő karcsú formaterve stílusosan illeszkedik az otthoni környezetbe, és az EMP-TW10H maximális 29dB-s ventilátor zaja sem igazán zavaró. A 350.000 Ft-os várható fogyasztói ár is vonzónak ígérkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .