Erősít a Denon

1. Oldal

Portálunkon frissült az AV erősítők adatbázisa, hiszen felkerültek az aktuális DENON erősítők. Egyúttal máris egy hír látott napvilágot, miszerint a gyár bemutatta az AVR-3802 utódát az AVR-3803-at.
DENON AVR-3803 kepalairas=DENON AVR-3803 A sikeres AVR-3802 lassan nyugdíjba vonul és már nálunk is kapható az utód AVR-3803808. A számozás következtetni enged az utód mivoltára, de ezúttal számos technikai újdonságot is felvonultat az új készülék.

A rádióerősítő teljesítménye és a végfokok száma megmaradt (7*150W / 6 Ohm) és a front panel megjelenésében sem történt számottevő változás. Ha azonban a hátlapra, vagy a specifikációra tekintünk, akkor rögtön feltűnik, hogy az elődnél egy sokkal jobban felszerelt erősítővel állunk szemben.

A készülék természetesen ismer minden manapság használatos surround formátumot, legyen az Dolby Digital EX, DTS-ES (Matrix/Discrete 6.1), vagy Dolby Pro Logic II. A DDSC Denon digitális áramkörök, a 32 Bites SHARC DSP, a minden csatornán 192 kHz/24 Bittel működő D/A átalakítók, a felsőkategóriás DENON CD lejátszókból adoptált AL24 a 24 Bites „analóg” hangzást biztosító ALPHA Processzor és a beépített nagyméretű transzformátor nyújt garanciát a tökéletes, felsőkategóriás házimozizáshoz és zenehallgatáshoz.

Ebben az árszegmensben szintén ritkaságszámba megy a DTS 96/24 5.1 dekóder, amely segítségével nem csupán 2, hanem mind az 5.1 csatornán élvezhetjük a tökéletes DTS 96kHz/24 Bites hangzást.

Külön ki kell emelni a kompozit és az S-Video jelek komponens videó jelre való konvertálásának a lehetőségét. Így az összes rendelkezésre álló videó eszköz képét a komponens videó kimenetre lehet küldeni.

A készülékhez tanítható és előre, több gyártó készülékeihez beprogramozott funkciókkal is felvértezett távvezérlő jár. Az erősítőhöz számtalan műsorforrás csatlakoztatható; a 11 analóg, 5 digitális optikai és 2 digitális koax audió, valamint a 2 komponens, 7 kompozit és S-Video bemeneteken keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .