Google TV: ráncfelvarrás az applikációid képernyőn

Az elkövetkező hónapokban automatikusan kikerülő Google TV ráncfelvarrás kerek alkalmazásikonokat és új testreszabási funkciókat vezet be.


A Google TV okos TV platform használói lassan hozzászokhatnak a szinte a teljes képernyőt elfoglaló 15 másodperces vagy akár hosszabb videoreklámokhoz. Most viszont egy ráncfelvarrás érkezik, mely a kezelőfelület For You (Neked) képernyőjén érinti.

Google TV-2024

A Google TV Help közlése szerint: „Észreveheti, hogy alkalmazásai más alakot öltenek a Google TV For You képernyőjén. A mától és a következő néhány hónap során minden eszközre kiterjesztve új frissítéseket vezetünk be a „Your apps” (applikációid) sorban, amelyek karcsúbb,, letisztultabb megjelenést nyújtanak az Ön számára, és így könnyebben hozzáférhet kedvenc alkalmazásaihoz.”

A Google TV ráncfelvarrás szerveroldali frissítés révén – vagyis firmware-frissítés nélkül – automatikusan jelenik meg a platformot alkalmazó eszközökön, mint a Chromecast with Google TV, a Sony, a Philips és a TCL TV-i.

Íme az új funkciók a Google magyarázataival:

  • Kör alakú alkalmazásikonok: Alkalmazásai mostantól új, kör alakú formát kapnak, ami modern és friss hangulatot kölcsönöz kezdőképernyőjének, és megkönnyíti az alkalmazások megtalálását.
  • Új elérés az ingyenes TV-csatornákhoz: Nézze meg az ingyenes TV-csatornákhoz vezető új parancsikont az „Your apps” sorban. A Google TV ingyenes csatornái a helyi hírektől kezdve a filmeken át a sportműsorokig mindent tartalmaznak, és mindezek további letöltések, fizetés vagy előfizetés nélkül elérhetők.
  • További applikációk a keze ügyében: Növeltük az alkalmazásikonok számát a „Your apps” sorban, így könnyebben elérheti a leggyakrabban használt alkalmazásokat.
  • Alkalmazásai, ahogy szereti: A „Your apps” sorban mostantól a sor végén találhatóak az „reorder” (átrendezés) és az „add apps” (alkalmazások hozzáadása) gombok, így jobban szabályozhatja alkalmazásai rendszerezését, és könnyebben hozzáférhet új alkalmazások felfedezéséhez és telepítéséhez.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .