Heco: a teljes hazai választék adatbázisunkban

1. Oldal

A hazai forgalmazó jóvoltából az idehaza forgalmazott Heco hangsugárzók végre felkerültek a Portál adatbázisába.

A Heco termékei igen kedvező ár/teljesítmény mutatójúk miatt sokak kedvelt hangsugárzói. Az idehaza forgalmazott Elan és Vitas sorozatok közül előbbi kifejezetten a prémium kategóriájú, míg utóbbi a mindenki által megfizethető termékek közé tartozik.

Elan sorozat.jpg
A 3-utas Elan 5002953, Elan 7002955, Elan 8002954 torony hangsugárzók, a polcra vagy állványra való Elan Center 32957 centersugárzó és a 2-utas Elan 3002958 igazán igényes darabok, és 50kHz-ig terjedő nagyfrekvenciás átvitelükkel nagyfelbontású (SACD és DVD-Audio) hangfelvételek hallgatáshoz is alkalmasak.

A különböző fa és fényes ezüst felületet utánzó minőségi furnérozású MDF dobozok formájukkal, stabilitásukkal és szilárdságukkal nemcsak az esztétikumot szolgálják, de az állóhullámok kialakulását is meggátolják. A 2,5 cm átmérőjű, kettős mágneskörű, csillapított rezonanciakamrájú nagyfrekvenciás sugárzót (tweeter), egy lesugárzást irányító mélyedésben helyezik el, mely alumíniumból készül. A feladatra optimalizált mélyhangszórók membránja megerősített cellulózból készülnek hatalmas karbon porsapkákkal. A jelentős mély hangnyomás előállítására a nagy membránkitérésű hangszórók lengőtekercsének átmérője 32mm. A középfrekvenciák előállítására egy könnyű cellulóz és gyapjú kombinációjú membrán szolgál ugyancsak kis tömegű szövet porsapkával és 25mm-es lengőcsévével. Mindkét hangszóró természetesen stabil alumínium kosárral készül, és lineáris mágneses tér van a lengőcsévék körüli légrésben. A bassz-reflex konstrukcióra jellemző nyílások csavarozott alumínium kilépő csőben végződnek. A magas minőségű és szigorú toleranciahatárokat kielégítő komponensek, a mágneses árnyékolás, az aranyozott, csavarszorítós, kettős kábelezésű/erősítésű hangsugárzó csatlakozás és az állítható magasságú tüskék mind az igényességet igazolják.

Vitas sorozat.jpg
A Vitas Center 22431, a két 2-utas Vitas 2002353, Vitas 3002426 és a 3-utas Vitas 5002427, Vitas 6002428, Vitas 7002429, Vitas 8002430 igazán lenyűgöző választékot kínál. A 25mm-es titán dóm nagyfrekvenciás sugárzóknak neodímiumból van a mágnese, a mély- és középhangokat előállító hangszórók membránja merev és könnyű polipropilénből készül, és két mágnesből áll a mágneskörük. A stabil több helyen megerősített MDF kabinetnek 20mm vastag alacsony rezonanciájú előlapja van, a bassz-reflex nyílások aerodinamikailag formázottak, hogy a mélyhangok tisztán szólaljanak meg. A hangsugárzó csatlakozók kellően nagyok, és a méretes tornyok gumilábakon állnak.

Természetesen mind az Elan mind a Vitas hangsugárzó családot „izmos” aktív mélysugárzók egészítik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .