Optoma: új csúcskategóriájú 720p házi-mozi vetítő

1. Oldal

Az Optoma HD7100 a Texas Instruments (TI) DarkChip3 DLP mikrotükrös képmodulátorára és a hozzátartozó jelfeldolgozó áramkörökre épül, és a kép beállításához függőleges és vízszintes optikai lencseletolást kínál.
Az Optoma HD7100 az 1280x720p felbontású TI DarkChip3 DLP képmodulátor technológiával élénk képeket ígér gazdag színekkel és kontraszttal. A képparaméterek széleskörű beállíthatósága, a fejlett optika és alkatrészek mellett az új vetítő 1000 ANSI lumen fényereje valamint 5000:1 (Full On/Off) maximális kontrasztaránya játssza a döntő szerepet az előállított kép minőségében.

hd7100.jpg
A HD7100 precíziós, kistorzítású, 1,25x nagyításátfogású lencséje már 3 méterről képes megvetíteni egy 2,5 méter átlójú képet. A négyirányú, függőleges és vízszintes optikai lencseletolás a vetítő helyének könnyű megválasztását teszi lehetővé.

A csatlakozók között találunk HDCP kompatibilis DVI-D-t, két komponens (YUV), egy-egy S-video, és kompozit videó bemenetet, VGA (analóg RGB/SCART) bejáratot, valamint RS232 és infra portokat is.

Hogy nálunk mikor és mennyiért lesz kapható a HD7100, azt nem tudni, de a nagy vízen túl 3500 dollárt kérnek érte (ez az úgynevezett utcai ára).

Kapcsolódó linkek:

Optoma: már kapható a ThemeScene H72i vetítő
Optoma: új házi-mozi vetítők, köztük egy 1080p felbontású is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .