Hétszámjegyű az eladott DVD-Audio lejátszók száma

1. Oldal

A DVD-vel kapcsolatos termékek szabványosítását, fejlesztését együttesen végző gyártói csoport (DVD entertainment group) március végén bejelentette, hogy több mint 1 000 000 DVD-Audio lejátszó készülék talált vásárlóra. Ez még mindig azt jelenti, hogy a formátum, készülékeladást tekintve csekély számbeli hátrányban van a rivális SACD-vel szemben, melyből tavaly novemberi jelentése szerint egyedül a Sony több mint egymilliót adott el.

Egy dologról azonban egyik tábor sem beszél, hogy a DVD-Audio vagy SACD lejátszóval rendelkezők közül hányan hallgatnak DVD-Audio és SACD lemezeket az oly büszkén hirdetett számú lejátszókon. Tartok tőle, hogy nem túl sokan.

2 hozzászólás “Hétszámjegyű az eladott DVD-Audio lejátszók száma” bejegyzéshez

  1. Én 3 db DVD-A játékost is vettem. De a lemezkínálat nagyon szegényes. Sok esetben lehet örülni, ha 50kHz/16 bit, amit átkonvertáltak, de sokszor csak normál CD lett átírva az újabb médiára. Amitől kicsit sem lett jobb hangú. Nem lehet róla tudni, hogy eredeti HD audio, vagy csak felkonvertált -e rajta a felvétel. Azért elvétve akad igazi nagyfelbontású tartalom is rajta. Így nehéz a CD-t legyőzni! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .