A kulcsszó LCD. A SONY új WEGA és projektoros televíziói.

KLV-30MR1

A 30 colos (76 cm) képernyőjű KLV-30MR1 LCD WEGA televízió a síkképernyős termékcsaládot bővíti, az európai piacra szánt Grand WEGA modell, a 42 colos (107 cm) LCD projektoros KF-42SX200 televízió pedig a hasonló technológiájú KF-50SX200 kistestvére lesz.
A KLV-30MR1 WEGA sík képernyős televízió a 2002. év végén bemutatott, kritikusok által is elismert MR1 Plazma televízió nyomdokain halad tovább. Az egyedülálló „lebegő panel” megjelenés új határokat nyit meg a modern formatervezés és televízió design előtt. A modell szabadalmaztatott technológiák sorával biztosít kivételes képi teljesítményt. Az új fejlesztésű LCD panel a mozgóképek lágy és természetes megjelenítését teszi lehetővé.

KLV-30MR1_color_480.jpg
„A 30MR1 azok számára készült, akik nem csak a modern formatervezést értékelik, de van szemük a csúcstechnológiához is, és mindig a legjobbat akarják, amit a piac kínál”, mondta John Anderson, a Television Marketing Europe igazgatója. „A bámulatos ütemben növekvő sík képernyős piac mellett arra is számíthatunk, hogy a vásárlók sokkal kritikusabb szemmel választják majd ki a kívánt terméket és a termék által kínált képminőséget.”

A KLV-30MR1 az első LCD televízió, amely képes megvalósítani a fordított 2:2 leképzést a váltott sorosból progresszívra konvertálás folyamata során, ami a mozifilmekből előállított videó jelforrások megjelenítésénél előnyös. A Sony (X-Algorithm feldolgozást alkalmazó) konverter IC-jével a film képi és mozgóképi érzékelése rendkívüli finomsággal megy végbe.

A nagy rálátási szög még a képernyő középvonalán kívül ülőknek is csorbítatlan vizuális élményt nyújt.

A vékony képmegjelenítő panel saját kábelével egy mellékelt média-vevőegységhez (MRU) csatlakozik, mely számos videó és audio komponens csatlakoztatását teszi lehetővé. A média-vevőegység 4 Scart bemenettel (ebből 3 RGB-s), komponens videó bemenettel, PC bemenettel és egy Memory Stick kártyanyílással rendelkezik.

Az otthoni szórakoztató rendszer – melynek a televízió jelenti a szívét – összekapcsolhatósága, a Memory Stick kártyanyílással válik teljessé. A rendkívüli betöltési sebességnek köszönhetően a Sony digitális fényképezőgéppel, digitális kamerával vagy PC-ről készített nagyfelbontású JPEG képek megtekintése csak egy szemvillanás. Az említett forrásokról MPEG mozgóképek lejátszása is lehetséges.

A beépített Virtuális Dolby Surround hangzás biztosítja a teljes házi mozi élményt és a BBE digitális hangfeldolgozás további processzálási teljesítménye, teszi teljessé a hangélményét.

A KLV-30MR1 korszerű formatervezése rugalmas elhelyezési lehetőségeket biztosít. A mellékelt asztali állvánnyal egy külön megvásárolható üveg polcra is állítható, ahová még számos A/V komponens is elfér. A 30MR1 könnyedén felszerelhető falra is, a külön megvásárolható 10 m-es kábellel pedig a különálló média-vevőegységhez (MRU) is szinte bárhová elhelyezető.

A KLV-30MR1 májustól már nálunk is kapható lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .