IKEA bútor beépített TV-vel és hangrendszerrel

1. Oldal

Az IKEA ötletes és praktikus bútorcsaládot hoz forgalomba több színben és formai megoldással, aminek része egy választható képméretű LED LCD TV továbbá egy Blu-ray lejátszásra képes 2.1 csatornás hangrendszer vezeték-nélküli mélysugárzóval.

Az IKEA lapra-szerelt bútorait sokan ismerik és szeretik, de lehet-e sikeres a lapra-szerelt szórakoztatóelektronika? Az ötletes és praktikus bútorairól lakberendezési tárgyairól valamint kereskedelmi gyakorlatáról ismert svéd világmárka ezzel próbálkozik. A cég szerint termékeik fogyasztói világosan jelezték, hogy lenne kereslet egyszerűen a bútorba integrálható elektronikai készülékekre.

IKEA_uppleva.jpg
Az „Uppleva” (magyarul: tapasztalás) elnevezésű három különböző design- és számos színváltozatban készülő bútor integráns része egy TV, aminek képmérete 61 centitől indulva választható meg (azt nem tudni mekkora lehet a legnagyobb képernyő), egy Blu-ray lejátszásra is alkalmas házi-mozi rendszer 2.1 csatornás hanggal, hozzá vezeték-nélküli mélysugárzóval. A bútor külön helyet biztosít vevőegységnek, játékkonzolnak vagy más a rendszerhez csatlakozó külső készülékhez.

A speciálisan az IKEA számára tervezett elektronikát a kínai TCL gyártja, amely termékeit az RCA és Thomson márkanevek alatt is értékesíti. A bútorba kerülő TV LED megvilágítású LCD képernyője teljes HD felbontású, 400Hz-es képfrissítésű, a készüléknek négy HDMI bemenete, két USB portja van, valamit támogatja az MP3 DivX HD fájlok lejátszását és állítólag a Smart TV funkciókat is.

A piacon teljesen egyedi bútorba integrált teljes házi szórakoztató rendszer ára 6.500 svéd koronától (kb. 218.000 Ft) indul, és forgalmazása nyáron kezdődik bizonyos európai országokban, de Magyarország még nincs ezek között.

HTMLON
HTMLOFF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .