Két LOEWE újdonság

1. Oldal

A Spheros 42 HD az eddigi modellt váltja fel és nagyobb felbontású plazma panelt alkalmaz az Articos 55 pedig a gyártó első hátulról vetítős TV-je lesz, méghozzá mindjárt az élenjáró DLP technológiával.
A Spheros 42 HD követve a Loewe már megszokottan utánozhatatlan eleganciáját és innovatív technológiáját egy nagyfelbontású (1024 x 1024 pixel) plazma panel alkalmazásával éri el a 106 centis átlójú kép kimagasló minőségét, melyet a képernyő előtti tükrözés-gátló felület és a digitális jelfeldolgozó technológia is szolgál.

spheros42hd_480pixel.jpg
A házi-mozi szempontjából fontos hangminőséget és felhasználóbarát rendszertechnikát különböző technológiák alkalmazásával és a szokásos gondossággal valósítják meg.

A Certos hangrenszer tuner és erősítő funkcióihoz kapcsolódnak annak DVD/CD egysége és a Concertos szatellit hangsugárzók és mélysugárzó, mely a Bose Direct/Reflecting® és Acoustimass® technológiájának gyümölcsei.

Az intelligens MediaPlus koncepciónak köszönhetően a televíziózás bármikor és bármilyen funkcióval egyszerűen tovább bővíthető. A Digital TV bővítő-modul (Common Interface Module) például foghatóvá teszi a szabadon vehető rádió- és tévécsatornákat és külön digitális vevőegység csatlakoztatása nélkül megvalósítható a kódolt műholdas csatornák – ideértve a digitális fizetős TV- és rádiócsatornák – vétele is egy a szolgáltatótól származó aktivált smart-kártyával.

Az OnlinePlus bővítő-modul telepítésével egy gombnyomás az internetes böngészés. A Loewe Wireless Home Automation (vezetéknélküli otthonautomatizáló) csomag lehetővé teszi például a szobavilágítás vagy az ablakredőnyök szabályozását a távirányítóval. A vezeték-nélküli audio átvitel a zavaró és kiábrándító hangszórókábelek használatát hivatott kiváltani.

A Spheros 42 HD kifinomult formaterve magán viseli a Loewe jellemző vonalvezetését, színei a platina és a fényes bazalt, elhelyezési lehetőségei igen változatosak a kétféle állvánnyal illetve falra is szerelhető. A falra szerelhető verzió kivételével a készülék motorosan elforgatható a TV távirányítójával a tökéletes látószög érdekében.

Az új Articos 55 legfontosabb jellemzői a jelentős képméret, a kimagasló képminőség és színfelbontás. A mindössze 49,5 cm mély készülék a Loewe első nagyfelbontású, hátulról vetítős televíziója. A képátló 140 cm (55″), a képarány 16:9. A Loewe, a Carl Zeiss és a Texas Instruments együttműködésében kifejlesztett és a legkorszerűbb digitális jelfeldolgozó technológiákkal felvértezett készülék messze felülmúlja hagyományos (katódsugárcsöves) társait elsőrendű képminőségével, maximális fókuszáltságával, magas kontrasztjával, tökéletes színfelbontásával és torzításmentes képével.

Az Articos 55 lelke a német Carl Zeiss által kifejlesztett digitális optikai rendszer (optikai motor). A képernyőn megjelenő képeket a Texas Instruments opto-mechanikus DMD mikrochipje állítja elő, melynek felbontása 1280 x 720 pixel. A modell másik kulcsjellemzője a Loewe digitális jelfeldolgozó technológia, amely mögött a 100 Hz-es televíziók gyártásánál felhalmozott tapasztalat és szakértelem áll.

A készülék tökéletesen illeszkedik az előzőekben ismertetett Certos és Concertos audio- és video-komponensekhez, rendelkezik a MediaPlus OnlinePlus funkcióbővítési és a Digital TV vételbővítő lehetőségekkel.

articos55_480pixel.jpg
Az Articos 55 új szintre emeli a hátulról vetítős televíziók designjának fogalmát, emellett változatos elhelyezési lehetőségeket is kínál. A nyitott szekrénybe szerelhető, asztalra helyezhető vagy a Loewe Systems Cube rack megoldások egyikével kombinálható készülék harmonikusan illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. A nyitott szekrény kivételével bármilyen elhelyezési módban lehetőség van motoros elforgatásra a távirányítóval. A platina és fényes bazalt kidolgozású forgalmazását 2003. novemberétől kezdik, ára még nem ismert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .