LG: faborítású plazma TV

1. Oldal

Az LG a „természet és a technológia harmóniája” jegyében korlátozott számban dobja piacra a 60PT1 152 centis teljes HD felbontású plazma TV-t fából készült kerettel.

Bár nagyvalószínűséggel nálunk nem lehet majd kapni a hírben szereplő modellt, de mindenképpen érdekes, hogy a gyártók közül a korábban már arannyal futtatott plazma TV-t is kínáló LG miként igyekszik másoktól legalább a felhasznált anyagok tekintetében megkülönböztethető készüléket alkotni.

Fa_PDP.jpg
A cég sajtójelentése szerint az egyre népszerűbbé váló új trend szellemében mutatta be és dobja piacra a koreai piacon, korlátozott számban az LG a 152 centis képátlójú (60 inch) fakeretes plazma TV-ét. A 60PT1, mely sok más elektronikai termékkel szemben természetes anyagból készült azon vásárlóknak, akik igényesek az elegáns és innovatív technológiai újításokra.

„A legutóbbi, fekete és ezüst színkombinációjú lapos TV trend nem sok választási lehetőséggel kecsegtette a vásárlókat” – mondta Sehdong Yoo, az LG illetékes formatervezési kutatólaborjának mérnöke. „Az egyhangú egyszínűség nagyban meghatározhatja egy szoba hangulatát, ezért most vásárlóinknak egy olyan életvidámabb és természetesebb megoldást kínálunk, amellyel barátságosabbá varázsolhatják otthonukat.”

Az LG 60PT1 fakerete egy teljes HD felbontású képernyőt ölel körül, és a talapzat is fából készül. Kapható lesz diófa, kőrisfa és nyírfa kivitelben. A megmunkált, természetes faanyag keretek mindegyike kézzel alkotott, egyedi darab. A készülék belseje sem műanyag, hanem alumínium, hogy megteremtsék a TV egyensúlyát, és minél természetesebb hatást érjenek el.

Hogy ez azért nem valami vadonatúj ötlet, azt apáink és nagyapáink rádió és TV készülékei bizonyítják. Még a hatvanas, hetvenes években is, és korábban még inkább, ezek nemcsak egyszerűen szórakoztatóelektronikai berendezések, de sokszor igazi bútordarabok voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .