Loewe Art SL: design LCD TV-k

1. Oldal

A kifogástalan formaterveiről, igényes technológiai megoldásairól és rendszerbe illeszthetőségükről ismert Loewe TV-k közül az Art SL sorozat készülékei fényes fehér, fényes fekete és krómezüst színekben kaphatóak.


A Loewe Art SL TV-k karcsú formaterve a stuttgarti Phoenix Design tervezőasztalain született és az eddig elnyert díjak (IFA PreView Award for Design 2008, red dot award: product design 2009) jelzik a munka sikerét. A 82, 94,107 és 119 centis (32, 37, 42 és 47 inch) képátlójú készülékek saját elforgatható asztali állványukon igen kevés helyet foglalnak el egy polcon, asztalon vagy szekrényben, és az elegáns opcionális állványokon valamint falra szerelve is igen szépen mutatnak.

Loewe_Art_SL.jpg
Az Art SL TV-k teljes HD felbontású LCD paneljén akár 100Hz-el frissülhetnek a képek és a 24p jelek kadenciahelyesen jeleníthetőek meg. A HDTV műsorok vételére is alkalmas készülékekbe DVB-T/DVB-C (MPEG-2/4) tunert építenek, de opcionálisan kettős DVB-S2 vevőegységet is lehet rendelni a DR+ típusvégződésű modellekbe, amelyekbe 250 GB kapacitású HD felvételek készítésére és tárolására alkalmas merevlemezes rekordert integrálnak. A modelleknek három HDMI és USB bemenetük is van.

A készülékek igényes hangjáról a nagyobb modellekben 2x40W zenei teljesítménnyel meghajtott nyolc hangszóró és PRX hangrendszer gondoskodik, amely 3D Surround térhangzás effekttel is rendelkezik. Még a 82 centis készülékekben is négy hangszóró és bassz-reflex konstrukció kelti a kellően mély hangokat.

A 94, 107 és 119 centis modellekhez opcionális Dolby-Digital/DTS modul rendelhető, amivel azok illeszthetővé válnak a gyártó Sound+ 3.1 Surround vagy Sound+ 5.1 Cinema hangrendszereihez.

Ahogyan a Loewe TV-k többségében, az Art SL szériában is az összes lényeges funkció integrált, vagyis nincs szükség külső eszközökre, például digitális vevőegység csatlakoztatására. Ez használat közben és készenléti módban is önmagában takarékosabb energiafelhasználást tesz lehetővé. A készülékek eco-standard üzemmódja a környezeti fényviszonyokra reagáló kontrasztvezérléssel akár további 20%-os energia-megtakarítást eredményez. Az Art SL készülékek hálózati kapcsolójukkal teljesen kikapcsolhatóak.

A legkisebb 82 centis Loewe Art SL 649.000 Ft-ba kerül, a legnagyobb, legdrágább 119 centis merevlemezes felvevővel rendelkező változat ára pedig 1.149.000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .